Южнокорейският сериал “Игра на калмари” на Нетфликс се превърна в

...
Южнокорейският сериал “Игра на калмари” на Нетфликс се превърна в
Коментари Харесай

`Игра на калмари` и тайната на успеха му: Ето правилата, които трябвало да спазват актьорите

Южнокорейският сериал “Игра на калмари” на Нетфликс се трансформира в същинска сензация, а милионите му почитатели по света са в трепетно очакване на втория сезон. Оказва се, че продукцията неслучайно е толкоз сполучлива. Предлагаме ви да забележим някои от разпоредбите, които актьорите трябвало да съблюдават на снимачната площадка.



Актьорите трябвало да бъдат в безупречна форма

Актьорите не са имали дубльори по време на фотосите и са изпълнявали сложните подиуми безусловно сами. Хео Сунг-тае, който влиза в ролята Джанг Деок-су показа: "Повърнах няколко пъти по време на сцената с въжето ".
Ли Ю-ми, която се превъплъщава в Джи-Йонг споделя, че сцената с дърпането на въже е била най-трудната в сериала. "Борихме се против машина, а не против група от хора ".



Актьорите нямали право да разкриват каквото и да било за сериала

Актьорският състав имал възбрана да дава изявленията преди излъчването на сериите, в случай че не получи особено позволение от продукцията.

Актьорите трябвало да научат и да схванат детските игри, които се играят в шоуто

Някои от актьорите не знаели нищо за игрите във кино лентата, откакто били определени за функциите. Те трябвало да се срещнат с изискванията им най-подробно.



Имали са право единствено на къси почивки

Въпреки бюджета от Нетфликс продукцията не можела да губи никакво време, с цел да влезе в границите на графика. Много от сцените са претендирали повече време за подготовка и разчистване, заради което актьорският състав и снимачният екип трябвало да бъдат доста деликатни и да извършват прецизно изискванията в игрите.

Актьорите избягвали да пият алкохол

Дори и в края на работния ден актьорите не можели да си разрешат да пият алкохол.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР