Южнокорейската журналистка Чон Мин Ким публикува в профила си в

...
Южнокорейската журналистка Чон Мин Ким публикува в профила си в
Коментари Харесай

Ким Чен-ун доволно се усмихва, заобиколен от куп жени в униформи ВИДЕО

Южнокорейската журналистка Чон Мин Ким разгласява в профила си в Туитър любопитни фрагменти от кино лентата за водача на КНДР Ким Чен-ун. Филмът, който бе показан по севернокорейската телевизия, към този момент е наличен и в YouTube.

На фрагментите, които журналистката показа, са запечатани дами във военни униформи, които танцуват, свирят на разнообразни музикални принадлежности и пеят в чест на водача на Северна Корея. Самият той пък е седнал на стол и пляска с ръце.

На други фрагменти той към този момент е заобиколен от доста униформени дами и радостно се усмихва.

В края на ноември Ким Чен-ун посети женската рота и похвали войничките за старателността им. Тогава той остана доста удовлетворен от визитата си, която бе направена без предизвестие.

Ким Чен-ун похвали равнището на военна подготовка, чистотата в казармите и означи, че дамите се приготвят за надпревари и вземат участие в разнообразни любителски кръжоци по художествена самоинициатива.

Той ги помоли да продължат в същия дух, интензивно да се занимават с военна подготовка и „ да поддържат курса на партията “.

”DON’T TOUCH MY HAT” pic.twitter.com/TI1UnvDQcD
— Jeongmin Kim (@jeongminnkim) 14 януари 2020 г.

I thought I’d get used to it by now but sometimes I can't get over the fact that this is such a weird country pic.twitter.com/gQqPzNkmh4
— Jeongmin Kim (@jeongminnkim) 14 януари 2020 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР