Южна Корея може да не е като Северна, където в

...
Южна Корея може да не е като Северна, където в
Коментари Харесай

Как всички в Южна Корея ще се подмладят с година или две

Южна Корея може да не е като Северна, където в действие са безчет правила, които за останалата част от света звучат налудничави. Но и тази азиатска страна си има своите особености, които я отличават от останалите. Като да вземем за пример това, че когато човек се роди, той към този момент е на една година. А когато пристигна първи януари, прибавя още една година към възрастта си.
 Южна Корея и предлагането на държавното управление за 69-часова работна седмица
Държавата, която предложи 69-часова работна седмица

Там, където гибелта от изтощеност и самоубийствата са фактор

Така южнокорейците са в обстановка, в която в родината си са по-възрастни, в сравнение с на всички места другаде, където е обикновено да станеш на година 12 месеца след раждането си. Но това неразбирателство е на път да остане в историята, каквито проекти имаше държавното управление още преди няколко месеца.

От през днешния ден, 28 юни, навсякъде в страната стартира да се използва международният стандарт за календарна възраст за съблюдаване на международните правила и избягването на обърквания, които до момента бяха всекидневие.
 Снимка 624126

Така към този момент няма да е единствената огромна страна, която брои и времето, прекарано в утробата на майката, към възрастта на човек.
 Южна Корея, секс кукли и отменяната на възбраната за вноса им
Защо в Южна Корея секс куклите към този момент не са единствено мираж

Изненадващият ход на страната

Въпреки съществената смяна, южнокорейците няма да сменят своите документи за идентичност, тъй като в държавните документи, свързани с пенсионирането да вземем за пример, се използват международните стандарти. Задължителната военна работа и започването на учебно заведение също следват календарна възраст, която регистрира годината на раждане, разяснява Time.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР