Yuga Labs, пионерската сила, която стои зад NFT колекцията Bored

...
Yuga Labs, пионерската сила, която стои зад NFT колекцията Bored
Коментари Харесай

Една от най-успешните NFT компании обяви важно придобиване

Yuga Labs, пионерската мощ, която стои зад NFT сбирката Bored Ape Yacht Club, закупи PROOF, важен състезател в региона на NFT.

Това придобиване включва PROOF Collective и известни сбирки като Moonbirds, Oddities, Mythics и изложбената серия Grails. Главният изпълнителен шеф Даниел Алегре преглежда този ход като основен за реализиране на визията на Yuga Labs да бъде “.

Интегрирането на активите и експертния опит на PROOF има за цел да ускори позициите на Yuga Labs в общността на цифровото изкуство и блокчейн.

Придобиването включва и консолидиране на сбирката Moonbirds в Otherside – амбициозния план на Yuga Labs за метавселена, насърчаващ съдействието сред основателите на наличие, общностите и марките в границите на Web3.

Кевин Роуз, основен изпълнителен шеф и създател на PROOF, изрази своя оптимизъм по отношение на прехода на Moonbirds, като акцентира капацитета в границите на метавселената Otherside. Тази интеграция акцентира уговорката на Yuga Labs към цифровото изобразително изкуство и ангажираността на общността, като дава обещание новаторски разработки.

Това не е първото придобиване на огромен NFT участник от страна на Yuga Labs. През 2022 Larva Labs продаде правата за интелектуална благосъстоятелност на CryptoPunks още веднъж на Yuga Labs.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР