Бившият водещ на новините на CBS Дан Ратър, на 92,

...
Бившият водещ на новините на CBS Дан Ратър, на 92,
Коментари Харесай

Изпадналият в немилост Дан Ратер разсъждава върху напускането на CBS: „Истинските новини“ са това, което някой на власт „не иска да знаете“

Бившият водещ на новините на CBS Дан Ратър, на 92, се върна в мрежата в неделя и отразява напускането му от CBS, потвърждавайки, че " същинските вести " са това, което " някой на власт не желае да знаете. "

В първото си появяване в CBS от той напусна мрежата преди 18 години, Rather сподели, че му е липсвало. Репортерът на CBS Лий Коуан сподели, че по какъв начин и за какво е напуснал „ към момента е жилаво “.

„ В сърцето на всеки кореспондент, заслужен за името си, Лий, има известие, че новината, същинската вест е това, което някой някъде... изключително някой на власт – не желае да знаете това “, сподели Ратър.

Коуан твърди: „ И това го вкара в неволя. “

Бившият водещ на CBS Дан Ратър се причисли към мрежата за изявление за първи път, откогато напусна CBS в неделя, април 28, 2024. (Screenshot/CBS)

Напускането на Rather пристигна, откакто той рапортува за това, което ще се преглежда като дискредитирани документи за военната кариера на някогашния президент Джордж Буш. Co...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР