Юбилейният сезон на „Черешката на тортата“ продължава с нова доза

...
Юбилейният сезон на „Черешката на тортата“ продължава с нова доза
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ продължава с 5-звездно забавление

Юбилейният сезон на „ Черешката на тортата “ продължава с нова доза занимания, куриозни гафове и кулинарни шедьоври и през идната седмица под вещото управление на началник Иван Манчев.

В понеделник вечерта очаквайте дамата, завърнала се в България след 25 години в Америка, актрисата с 30 кино лентата зад тила си, шест брака и едно огромно сърце, което не стопира да тупти с обич. Ирен Кривошиева, вярна на себе си, е подготвила огнено меню – и трите ястия, с които ще посрещне гостите си в американска механа в Банкя, са фламбе. Не пропускайте и една от най-нетрадиционните изненади във формата, която ще влезе в ресторанта на четири крайници.

Предстои кулинарната премиера на светския публицист, душеприказчика на звездите – Антон Стефанов. Той е единствената звезда идната седмица, която ще посрещне гостите си в личния си дом. Какво е изненадващото занимание на журналиста, с което ще трогне гостите си, ще стане ясно във вторник вечерта.

Дивна – звездата, която изгря едвам на 11 години и продължава да сияе на музикалния хоризонт, ще продължи кулинарната щафета в сряда. Дали певицата с меден глас ще завладее и кулинарната сцена и сърцата на гостите си, ще стане ясно в сряда.

Ангелът на Ангел Ковачев каца на рамото му с сполучливия дует – Ангел и Моисей. Днес Ангел е по пътя на соло кариера като самостоятелен актьор и подвластен от приятелката си кулинар. В четвъртък той ще предложения звездите в „ Двореца на щастливите хора “ – културно-образователен център, развиван от него и фамилията му. Щастливото меню на Ангел включва кралски порции, домакински балсам от сливи, отлежавал в дъбова бъчва, и разядка – шедьовър.

Седмичният кулинарен маратон завършва в петък с очарователната Вяра Атова – певица, а неотдавна и актриса, която с изключение на повелителка на сцената, се оказва и владетел в кухнята. Екзотичното, само че уравновесено меню на Вяра ще върне вярата у началник Манчев, който в края на седмицата ще бъде изправен пред невероятната обстановка за купата да се борят две звезди с идентичен брой точки.

Не пропускайте юбилейния сезон на "Черешката на тортата " – от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР