Юбилейната топка и биографичната книга за Христо Стоичков ще се

...
Юбилейната топка и биографичната книга за Христо Стоичков ще се
Коментари Харесай

Стоичков дари ценна топка за каузата на „Мис Армения“

Юбилейната топка и биографичната книга за Христо Стоичков ще се продават на търг в името на благотворителна идея на състезанието за хубост " Мис Армения 2017 ". Модната конкуренция ще се организира на 7 октомври в клуб „ Галакси “ от 19 часа.

Други движимости, включени в търга, са трико на олимпийския първенец Армен Назарян, както и маратонки на артиста Камен Донев, с които той е изиграл над 250 представления. Събитието е проведено от Съюза на арменците в Европа - клон България, а идеята, зад която застават, са фамилиите с репродуктивни проблеми.

Участничките в състезанието са 11. Те ще дефилират в наложителните три кръга - със спортно-елегантни облекла, с публични рокли и с арменски национални носии. В кръга с национални носии хубавиците ще изпълнят и специфична хореография под звуците на арменска музика.

Присъстващите ще се потопят напълно в духа на античната страна. Организаторите са се погрижили за цялостното преживяване - от арменските сладки, които ще посрещат гостите на входа, до къс филм, който ще пресъздава хубостите на Армения. В журито на състезанието ще са актрисата Радина Думанян, моделът Венета Харизанова, доктор Ангел Енчев, първенците Йордан Йовчев и Армен Назарян.
 Стоичков подари скъпа топка за идеята на „ Мис Армения “  Стоичков подари скъпа топка за идеята на „ Мис Армения “  Стоичков подари скъпа топка за идеята на „ Мис Армения “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР