YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков - BesogonTV,

...
YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков - BesogonTV,
Коментари Харесай

YouTube блокира канала на руския режисьор Никита Михалков

YouTube блокира канала на съветския режисьор Никита Михалков - BesogonTV, съобщи ТАСС.

 

При опит да се отвори каналът, уеб сайтът демонстрира известие, че тази страница не е налична.

 

Народният актьор на Руската федерация и ръководител на Съюза на кинематографистите съобщи, че е бил подготвен самичък да блокира своя канал BesogonTV в YouTube, защото от дълго време го е трансферирал на съветски канали.

 

За това режисьорът написа в формалния си телеграм канал „ Бесогон ".

„ Днес YouTube блокира нашия канал BesogonTV ", удостовери Михалков. „ Като се има поради какъв брой остри, неуместни и даже страшни за груповия Запад бяха тематиките, които повдигахме в излъчванията си в продължение на доста години, изненадващо е, че успяхме да оцелеем в този YouTube по този начин дълго ". Режисьорът напомни още, че повече от година е със наказания.

 

" Ние, несъмнено, се подготвихме за такива спазми на Запада. И сме подготвени ", добави той.

 

" Ако мислят по този метод да удушат истината, няма да съумеят - всичко, което се пробват да подтиснат, най-после звучи по-силно - написа Михалков. - Ще продължа да споделям истината, моята истина, която мога и да не знам, само че несъмнено диря ".

 

Проектът Besogon TV е основан през март 2011 година във формат на видео блог. Във видеоклиповете си режисьорът дава отговор на въпроси на феновете и разисква настоящи тематики. Впоследствие стратегиите на Besogon TV бяха предавани по телевизионния канал Rossiya-24.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР