Йорданската кралица има над 10 милиона последователи в Instagram и

...
Йорданската кралица има над 10 милиона последователи в Instagram и
Коментари Харесай

Рания с двоен повод за радост

Йорданската кралица има над 10 милиона почитатели в Instagram и това не е инцидентно. Освен че ги осведомява за формалните си задължения и пътувания постоянно, тя е същински фешън образец за дамите в арабския свят и освен там.
 Кралица Рания и съветът за снаха й Раджуа ал Саид
Съветът, който кралица Рания е дала на снаха си

От който и ние може да се възползваме

Освен това 53-годишната Рания постоянно споделя моменти от живота на личното си семейство, което няма по какъв начин да не радва феновете й. Така те видяха фрагменти от зад кулисите на най-важната женитба в Йордания - тази на престолонаследника Хюсеин през юни.

А в този момент кралицата употребява профила си, с цел да означи рождените дни на двете си дъщери. " От цялото ми сърце. Честит рожден ден на двете ми дъщери, обичам ви повече с всеки минал ден ", написа тя към фотография, на която е прегърнала принцесите.

Принцеса Селма (вляво) навърши 23 години на 26 септември, а принцеса Иман (вдясно) стана на 27 години на 27 септември. Самата фотография е от моминското празненство на Раджуа ал Саид - брачната половинка на принц Хюсеин, разяснява People.

се ожениха на 1 юни. Това не беше единствената женитба в йорданския кралски двор тази година. На 12 март принцеса Иман се омъжи за годеника си Джамил Термиотис в родината си. Освен принцеса, Рания и крал Абдула имат още едно дете - 18-годишният принц Хашем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР