Йорданова е Мис Силикон“ за 2022 г. и не за

...
Йорданова е Мис Силикон“ за 2022 г. и не за
Коментари Харесай

Oпасен маниер, рецидив. Инфлуенсърка лети с 260 км/ч

Йорданова е „ Мис Силикон “ за 2022 година и не за първи първи път кара неразумно. В профила ѝ в обществените мрежи има най-малко пет видеа, в които младата дама снима и кара с висока скорост.
 

„ Това не е първият случай, в който тя кара и снима клипове, беседва с нейната публика, което е рисково. При това момиче фактически е рецидив. Това е рисков фасон на държание. Секунда нехайство води до пътнотранспортно произшествие. Градските коли не са готови за това да се удариш с 200 км/ч и да ти няма нищо. Автомобилът от клипа не е подобен, който би издържал по нашите пътища “, споделя Диана Русинова, Европейски център за транспортни политики.

Публикуването на подобен клип в обществените мрежи има отрицателен резултат върху потребителите и изключително младите, споделя Диана Русинова.

 

„ Много младежи се подвеждат и считат, че щом тя може, значи всички други могат, а не може. Опасно е освен за теб, а за всички останали на пътя “, добавя тя.

 

„ При някои хора, в случай че лентата им е 4-метрова, когато вдигнат 260 км/ч се смалява и става по-тясно. При всеки е друго. Не предлагам на никой да кара с толкоз, пътят не е писта. Това е доста рисково. При скорост от 260 км/ч караш с една ръка, не можеш да реагираш по смъртно. С тази една ръка най-вече да направи още по-голямо произшествие. Като играч имам удар с 200 км/ч, знам какво е и не го предлагам на никого “, изяснява автомобилният играч Иван Влъчков.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР