Йонислав Йотов, познат на аудиторията като певеца и инфлуенсър Тото,

...
Йонислав Йотов, познат на аудиторията като певеца и инфлуенсър Тото,
Коментари Харесай

Тото с клип зад решетки и надпис: Опасен за демократичния ред

Йонислав Йотов, прочут на аудиторията като артиста и инфлуенсър Тото, пусна видео в личния си канал, в което приказва за кенсъл културата.

В клипа той е облечен в затворнически облекла и се намира зад решетките с надпис: " Опасен " за демократичния ред ", написа.

Тото споделя за това какво представлява кенсъл културата и по какъв начин в антична Атина видни поданици на града са били гонени за цели 10 години, тъй като ги считали за " евентуални тирани ". 

Инфлуенсърът разяснява и кибертормоза и отбелязва, че даже президентът Барак Обама е предизвестил за заплахата, че " хората ще полудеят по тази тенденция да осъждат другите ".

" Концепцията на канселирането е да накара естествения човек да живее в боязън от това да бъде уволнен, изпъден, унизен, изритан от обществото, което познава. Ако желаеме да създадем положително за нашето потомство и това след нас, дано не започваме с тормоз, а по-добре с диалог ", упорства той.

Според него не е редно да се държи човек виновен за неточности, за които към този момент се е поучил.

Покрай случая " 400 шева " с нарязаната с макетно ножче Дебора, избухна скандал към клип на Тото от неговия подкаст. В него участва Тити Папазов, който споделя по какъв начин е обръснал главата на свое гадже като урок. Заради ситуацията Йотов скри клиповете в канала си, а част от спонсорите му се отдръпнаха.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР