Йоланта Делибозова, позната също като Йоли, е едно от най-обичаните

...
Йоланта Делибозова, позната също като Йоли, е едно от най-обичаните
Коментари Харесай

Новата книга с рецепти на Йоли носи магията на празниците

Йоланта Делибозова, позната също като Йоли, е едно от най-обичаните и усмихнати лица на родната кулинарна сцена. Нейната най-голяма пристрастеност са виолончелото и музиката, само че любовта ѝ към изкуството се реалокира и в кухнята, където красивите ѝ предписания въодушевяват хиляди хора онлайн. Йоли е авторка на един от най-известните кулинарни блогове в България и е единствената българка със лично предаване в 24 Kitchen.

Точно в точния момент с цел да ни приготви за наближаващите коледни празници на книжния пазар се появява книгата „ Празнични предписания “, в която авторката на „ Вкусно с Йоли “ и „ Сладки ноти “ се завръща с нова сбирка от апетитни оферти за празнични ястия. Изданието излиза с прелестното оформление и корица на художника Дамян Дамянов, а впечатляващите фотографии, които съпровождат и допълват всяка една рецепта, са дело на самата Йоли.
Излиза алманах с хумористични разкази по случай 75-годишнината на вестник „ Стършел “
В антологията „ Класика в жанра “ Михаил Вешим и Румен Белчев събират някои от най-забавните разкази на Радой Ралин, Борис Ап...

В „ Празнични предписания “ са поместени над 100 хрумвания за вкусни, потребни и забавни ястия, които са подобаващи за трапезата на някои от най-големите български празници като Бъдни вечер, Коледа, Великден, а също и за други мотиви – да вземем за пример Свети Валентин или празненства.

Още от КНИГИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР