Yettel дава 25% отстъпка от цената на 4 страхотни смарт

...
Yettel дава 25% отстъпка от цената на 4 страхотни смарт
Коментари Харесай

4 страхотни смарт устройства с отстъпка срещу рециклиране на старо

Yettel дава 25% отстъпка от цената на 4 страхотни смарт устройства против преработване на остаряло През юли потребителите икономисват огромна част от цената на iPhone 14 Plus, Nokia G60 5G, SAMSUNG Galaxy S23 и HUAWEI Watch 4 LTE 46mm
И през юли Yettel дава късмет на всички потребителите с отговорно отношение към планетата да създадат още една дребна крачка към по-чиста околна среда и да се снабдят с ново смарт устройство на страхотна цена. През юли акцията „ Рециклирай и спести “ идва с опция за 25% отстъпка за 3 страхотни смарт телефона и функционален смарт часовник за всеки, който върне остаряло устройство за преработване. 

До края на месеца по-изгодно могат да бъдат взети iPhone 14 Plus, Nokia G60 5G, SAMSUNG Galaxy S23 и HUAWEI Watch 4 LTE 46mm. Промоцията е в действие с проект Total Unlimited и контракт за 24 месеца както при покупка във физически магазин на Yettel, по този начин и при извършване на покупки в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с прибавяне на промокод RECYCLE25, а остарялото устройство се връща непосредствено на куриера при доставката на новия смарт телефон. Потребителите могат да предадат телефон, таблет или смарт аксесоар без значение дали е работещ или не. Всички върнати апарати се събират и предават за преработване, което оказва директен резултат върху намаляването на електронните боклуци в природата и лимитира въглеродния отпечатък върху околната среда.
-->
iPhone 14 Plus 128GB свети с новия си, по-голям Super Retina XDR OLED 6,7-инчов екран, съпроводен от Dolby Vision и HDR10 за необикновено преживяване. Моделът включва обновената система с две камери на Apple, създаващи зашеметяващи фотоси и видео с TrueDepth технология и Photonic Engine. Смартфонът работи с чип A15 Bionic с 5-ядрен графичен процесор, който предлага невероятна продуктивност и вградени функционалности за сигурност и отбрана на персоналните данни. iPhone 14 Plus има и впечатляващо дълъг живот на батерията и предлага оптимално 5G преживяване в мрежата на Yettel. До края на юли потребителите могат да спестят 25% от постоянната му цена в брой, която е 1649,99 лева, и да платят единствено 1236,99 лева проект Total Unlimited 59.99 или да го вземат на лизинг за 58,79 лева вместо за 79.59 лева И в двата случая ще получат и APPLE 20W USB-C Power Adapter. 

Nokia G60 5G 128GB е особено основан с отношение към природата. Неговият тил е направен от 100% рециклирана пластмаса и идва в опаковка от рециклирани материали. Като част от екологичната нотка в смарт телефона, Nokia предизвиква по-дългото му потребление с планувани 3 актуализации на Android OS и 3 години месечни актуализации на сигурността, а Yettel добавя дълголетието на модела с удължена, 3-годишна гаранция. В композиция с 6,58 ” FHD+ 120Hz екран за супер гладко скролване и 50MP тройна камера с изкуствен интелект, нощен и Dark Vision режим и GoPro Quik App, Nokia G60 5G прави първокласното мобилно преживяване по-достъпно. Този месец екологичният смарт телефон коства с 25% по-малко и вместо за 519,99 лева може да бъде взет за 389,99 лева в брой с проект Total Unlimited 39.99, контракт за 24 месеца и връщане на остаряло устройство. Цената на лизинг пък пада от 25,99 лева на 19,19 лева на месец за 24 месеца. 

SAMSUNG Galaxy S23 128GB e най-компактният смарт телефон от настоящата флагманска серия на марката, без това да значи компромис с неговата мощ. Смартфонът е оборудван със специфичен чип Snapdragon 8 Gen 2, създаден за Galaxy, като резултат от тясното съдействие на SAMSUNG с Qualcomm. Моделът работи с  емблематичната камера на Galaxy с три датчика, ръководени от 50 MP главен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с опция за 3х оптично нарастване.  Има 6,1-инчов екран и 3900 mAh батерия, като зареждането е 25W с кабел и още веднъж 15W по безжичен път. До края на месеца смарт телефонът може да закупен с 25% от постоянната си цена при връщане на остаряло устройство или за 1011,99 лева вместо за 1 349,99 лева с проект Total Unlimited 35.99 и контракт за 24 месеца. Намалена е и лизинговата вноска от 67,59 лева на 49,79 лева

HUAWEI Watch 4 LTE 46mm Black има железен корпус и заден похлупак от висок клас композитни нишки. Благодарение на изключителната си устойчивост часовникът реализира 5ATM водоустойчивост и поддържа цели 30 м свободно гмуркане, като има и IPX8 всекидневна водоустойчивост и IP6X документ против прахуляк. Часовникът е екипиран с 1,5-инчов LTPO AMOLED екран с 3D извито стъкло над хубав футуристичен циферблат с планетарна хармония. При общоприет режим на приложимост WATCH 4 разрешава до 3 дни живот на батерията с един заряд и до цели 14 в пестелив режим. 60 минути са задоволителни за цялостно зареждане, а единствено след 15 минути батерията е подготвена за 1 ден приложимост. Благодарение на еSIM функционалността му WATCH 4 разрешава без значение обаждане/SMS известия без потребителят да носи смарт телефон със себе си за една спокойна подготовка или разходка на открито без нищо ненужно. Часовникът поддържа над 100 подготвителни режима, а с едноминутния обзор на здравето в седем точки потребителите получават самобитен отчет за наблюдаване на най-важните индикатори: ЕКГ, сърдечна периодичност, SpO2, равнище на стрес, температура на кожата, артериална ригидност и инспекция на дишането.  При връщане на остаряло устройство за преработване, цената на модела става 637,49 лева вместо 849,99 лева в брой и на лизинг за 26.99 лева вместо 35,99 лева на месец за 24 месеца.

 „ Рециклирай и спести “ е част от ESG тактиката на Yettel , в която са заложени правилата на кръговата стопанска система и сериозният ангажимент на компанията към устойчивото развиване. Една от задачите на телекома е да помогне за намаляването на електронния боклук, който е най-бързо растящият боклук в света, като до 2028 година събере 127 000 кг. и ги съобщи за преработване за те да не попаднат на сметището.

Повече за цялостните условия на акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР