Йенс Столтенберг призова Иран да не доставя дронове, ракети или

...
Йенс Столтенберг призова Иран да не доставя дронове, ракети или
Коментари Харесай

Йенс Столтенберг призова Иран да не доставя дронове, ракети или части за ракети на Русия

Йенс Столтенберг прикани Иран да не доставя дронове, ракети или елементи за ракети на Русия, тъй като това е в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации. След среща с шведския министър председател Улф Кристершон в централата на Алианса в Брюксел Столтенберг съобщи, че Владимир Путин е направил огромна неточност с войната, само че макар че се проваля, не се е отказал да води война.

" Всички данни сочат, че Иран доставя дронове на Русия. Призоваваме всички страни, в това число Иран, да не поддържат противозаконната война на Русия против Украйна ", съобщи генералният секретар на НАТО.

Улф Кристершон означи, че с новото държавно управление в Стокхолм не се трансформира задачата на Швеция да бъде призната в НАТО. Той посочи, че от 30 страни в Алианса, 28 към този момент са утвърдили приемането на неговата страна и Финландия.

" Моето държавно управление ще удвои напъните за използването на тристранния меморандум с Финландия и Турция. Бяха основани нови платформи за съдействие сред Швеция и Турция в битката против тероризма ", добави Кристершон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР