Яйца и козунаци за Великден получиха като дарение десетки семейства

...
Яйца и козунаци за Великден получиха като дарение десетки семейства
Коментари Харесай

Десетки в Плевен получиха яйца и козунаци за празника

Яйца и козунаци за Великден получиха като подаяние десетки фамилии в Плевен и дребните населеин места. Инициативата е на разнообразни неправителствени организации.

Десетки в Плевен и дребните обитаеми места получиха за Великден подаяние от козунаци и яйца. Доброто дело е по самодейност на разнообразни неправителствени организации.

Един от най-младите кметове, 27-годишният Васил Недков, персонално замеси великденски козунак на своите съселяни в Горни Дъбник. Важно е вниманието към всеки човек, споделя той. „ Повечето са със сълзи на очите, тъй като такова нещо до момента не се е случвало в този живот и в нашето село. С една дума - направихме ги щастливи и да се радват. Хубаво е, че към момента има някой, който ги мисли дали са добре хората в пандемията. Сега храма нощес не беше отворен, само че през днешния ден ще бъде отворен през целия ден за всички хора от селото. Който желае, може да отиде да възпламени свещ. Пожелавам на този ярък празник да са живи и здрави “, споделя младият кмет.

За да зарадват възрастни и самотни хора, доброволците към община Плевен осигуриха със съдействието на компании яйца и козунак за светлия празник Възкресение Христово. „ Помагаме да получат топъл обяд всеки ден и козунак за Великден “, споделя доброволка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР