Явор Божанков е ценна придобивка за нашата коалиция, коментира ЛорерОбединението

...
Явор Божанков е ценна придобивка за нашата коалиция, коментира ЛорерОбединението
Коментари Харесай

Даниел Лорер с надежда: ПП и ДБ ще преодолеят търканията


Явор Божанков е скъпа облага за нашата коалиция, разяснява Лорер

Обединението сред Политическа партия и Демократична България най-сетне стартира да дава вяра, че може България да стане доста по-добро място за живот, разгласи пред Нова телевизия Даниел Лорер от „ Продължаваме Промяната ”:

„ И в управлението на Политическа партия, и на Демократична България имаме ясно схващане, че обединяването ни е неминуем ход. Има избрани търкания, само че съм уверен, че ще ги преодолеем ”, съобщи Лорер.

Той изясни, че е допустимо да оглави листата във Варна. Явор Божанков е извънредно огромна облага за нас, тъй като той изповядва модерните международни левите хрумвания, до момента в който Българска социалистическа партия остана в предишното - тя се капсулира в един ъгъл на лявото политическо поле, сподели още той.

Процесът по събиране на шест партии в една предизборна листа не е елементарен. Очевидно е, че ще има търкания и хората ще имат високи страсти, сподели още Лорер.

Той дефинира напусналият Иван Христанов като извънреден експерт и изясни, че Александър Дунчев към момента е в партията. Листите пък щели да са подготвени в границите на седмица, а програмата до 10 дни.

Въвеждането на еврото не е някакво безчинство. Всички опити да се всяват боязън са безпочвени, сподели Лорер. И посъветва служебния кабинет да огледа по какъв начин Хърватия се е справила с инфлацията.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР