Явно в България няма други футболни рефери освен Георги Кабаков,

...
Явно в България няма други футболни рефери освен Георги Кабаков,
Коментари Харесай

Дано и този път Кабаков не помогне на Лудогорец...

Явно в България няма други футболни рефери с изключение на Георги Кабаков, които да управляват дерби сред ЦСКА и Лудогорец. За трети път през този сезон дуелът беше поверен на Кабаков. Според наша информация, в началото е бил определен Никола Попов, само че той споделил, че е болен и поради това изобщо няма наряд този кръг. След което от Семеен кодекс са се спрели на Георги Кабаков.

Дано този път реферите не са в светлината на прожекторите, а останат незабелязани на терена. Дано най-малко този път Кабаков не помогне на Лудогорец. В първия мач за сезона в Разград, ЦСКА с съображение изиска 2 дузпи, само че те не бяха отсъдени. В последна сметка Лудогорец завоюва с 2:1, макар че итра по-лошо от противника си.

Ненужно беше спирането на последното дерби от страна на Кабаков. То спря стремежа на ЦСКА, а незабавно след него Лудогорец вкара победния гол за 1:0 на " Армията ".

Сега мачът е решителен за купата и всяко деяние на реферите ще бъде гледано под лупа. Крайно време е да забележим дерби без съдийски грешки. Да забележим феърплей и всичко да се реши на терена.
 Георги Кабаков още веднъж ще управлява дербито сред Лудогорец и ЦСКА
Георги Кабаков още веднъж ще управлява дербито сред Лудогорец и ЦСКА

Вълков ще е отговорник на ВАР
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР