Явлена се нареди сред изключителните търговски марки, които се открояват

...
Явлена се нареди сред изключителните търговски марки, които се открояват
Коментари Харесай

Мениджърът на Явлена – Варна Христо Цветков прие една от най-значимите бизнес награди в България

Явлена се подреди измежду изключителните търговски марки, които се открояват и преобладават над всички останали в границите на националния пазар. Честта да одобри заслуженото отличие получи Христо Цветков, шеф на Явлена – Варна.

 

Повод за локална горделивост даде церемонията по връчването на осмите награди на най-силните потребителски и бизнес марки на българския пазар на световната организация Superbrands. Събитието се състоя на 20 април 2022 в Sofia Event Center. Честта да одобри влиятелното отличие беше отредена на топ мениджъра на Явлена – Варна Христо Цветков. Агенцията за недвижими парцели с 30 годишен опит в сектора се подрежда измежду обичаните марки на България за повторно. Компанията стартира своя път към върха с едвам 11 чиновници, с цел да се подреди през днешния ден измежду водачите на пазара с над 300 специалисти в региона на недвижимите парцели и с офиси в 13 от най-големите български града. Явлена е част от Националното придвижване „ Недвижими парцели “ и член на двете най-големи европейски асоциации в региона.

„ Благодаря на уредниците са тази прецизна селекция на най-хубавите марки в България. Това, че националната ни компания получава този приз точно в годината на своя 30 годишен празник ни прави извънредно горди. “ – показа господин Цветков от подиума на премиите Superbrands.

Методиката на асортимент и оценяване на марките е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната стратегия Superbrands. Селективният развой се реализира на два стадия: посредством конфиденциално гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и посредством национално гласоподаване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. Това дава опция експертното мнение да се прегледа паралелно с мнението на потребителите.

В процеса на оценяване специалистите и потребителите се управляват от дефиницията и критериите на международната организация за Superbrands. Наградените марки са разграничени в две категории - Business-to-Consumer and Business - to -Business. За четвърта поредна година беше връчена и почетна премия за принос в промоцията на марката България по света. Тази година премията получи Българският отбор по художествена гимнастика, който за първи път завоюва златото на Олимпийските игри в Токио.

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР