Ясновидката Теодора Стефанова е първата домакиня за тази седмица в

...
Ясновидката Теодора Стефанова е първата домакиня за тази седмица в
Коментари Харесай

Ясновидката на Берлускони: Ракът ще остане в историята, ще имаме премиер - робот

Ясновидката Теодора Стефанова е първата стопанка за тази седмица в " Черешката на тортата ". Останалите участници са в детайли осведомени за нея. Очакват тя да подготви ексцентрично италианско угощение и не се оказват надалеч от истината. Тя споделя, че таман кацнала в София от Милано и си носи продуктите за манджите оттова, дори чери доматите и аленото цвекло. За страдание обаче гадателката вместо да разчита главно на себе си, докара в кухнята две помощнички, които да й свършат част от работата. Още в първата задача Стефанова употребява непознат труд, с цел да й подреден баницата, на което началник Манчев реагира по този начин: " Е, то и аз единствено да виждам в профил, ще нахраня гостите с 250 баници ".

За втората стъпка от менюто яснодивката повика на помощ втори асистент, на което Манчев още веднъж реагира: Еми най-малко ръкавиците си изцапайте! Очаквах Вие нещо да извършите с вашите ръце!

В последна сметка Стефанова реши нещо да сготви - печена тиква със захар и канела. 

Еми избра си най-сложното нещо за довечера, разяснява Манчев и я разкритикува за метода, по който овкусява тиквата с канела. 

Ясновидката реши да подготви италиански тортелини със сос бешамел, само че за нещастие  на Манчев сосът се оказа платен в картонена кутия, вместо изработен вкъщи. 

Основното отново се оказа злополука, защото още веднъж тук се намесиха ръцете на приятелката, а Стефанова единствено разясняваше в профил. 



И още веднъж за злощастие на началник Манчев Теодора реши да направи ризото, което е готово и единствено би трябвало да се свари за няколко минути във вода.

Надявах се да представиш нещо от италианската кухня, да забележим нещо от теб самата, ане от твоите приятелки, разяснява готвачът.



Доколкото разбрах, всички зеленчуци тя си ги е донесла от Милано, по този начин нарязани. Ако най-малко един дресинг беше направила, щеше да завоюва доста, разяснява на собствен ред певицата Петя Буюклиева. 

Езин полицай пристигна да ме разпитва, само че откакто му споделих за случай с детето, след който то ще се оправи, пристигна една Волга да ме откара при Тодор Живков и станах обичаното момиче на комунистите. Винаги имах най-хубавата работа, описа тя на гостите си още по време на салатата. 

След това инцидентно посредством една жена попаднала измежду италианския хайлайф. Още преди Берлускони да стане политик, двамата се срещнали на светско събиране, където тя му споделила, че е по отношение на извънземен разсъдък, а той се възхитил, тъй като и той вярвал в задпределните цивилизации. 

Хвана ме за ръката, направихме консултация и скоро по-късно ме предложения в неговото телевизионно предаване, описа Стефанова. 

А измежду потока от истории Буюклиева означи,че не би било зле като посетители да получат някакво пиво, с което да преглътнат и салатите, и разказите. 

Илън Мъск прави чипове, които да слага в главите на хората. Но нас хората в никакъв случай няма  да ни завладяват машините. Няма да стане по този начин, че индивидът да се окаже скътан в ъгъла и да няма работаза хората. Това няма да стане. Това е невероятно. С тези роботи е просто опит, разяснява ясновидката. 

Роботи ще има. Те ще са свързани с кабели. Ще ги сложат в Национална агенция за приходите, но да забележим дали няма да има отново корупция, добави тя. 

Ще има някой човек, който ще е претърпял случай, с инвалидна количка и роботиката ще помогне. Той ще може да се изправи. Тези, които имат проблем със зрението, ще прогледнат. Ракът ще остане в историята. Технологиите ще оказват помощ на хората с аутизъм и деменция, планува гадателката.

Ще има и политици с изкуствен интелект. Роботите ще влязат в политиката като асистенти. Ще имаме министър председател - робот - помощник. Струва ви се невероятно, само че това е обикновено. То това не е единствено за България, то в целия свят е комплициран политическия хайлайф, разяснява Стефанова. 

Ти си един водопад от думи, разяснява Буюклиева. Но и се оплака, че от години не й се е случвало да се храни единствено с един уред. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР