Ясно е, че запалянковците носят знамена. Това е нормално. Корените

...
Ясно е, че запалянковците носят знамена. Това е нормално. Корените
Коментари Харесай

Проф. Маринов за преследването на деца в РСМ след посещение в България: Дивотия! Какво общо имат децата с политиката?

Ясно е, че ентусиастите носят флагове. Това е обикновено. Корените на напрежението са доста по-дълбоки. За страдание от политическите нива се придвижват във всекидневния живот. Така разяснява пред БТВ случката с намушкан българин в районен съд Македония по време на мача „ Левски “- „ Шкупи “ ръководителят на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1117
Проф. Малинов разяснява и правосъдното гонене на деца в РСМ след посещаване в България: " Дивотия! Какво общо имат децата с политиката? Да не би да им е изнасяна политическа лекция?. "  

„ Това съгласно мен е вярна оценка. За в този момент ние не сме видели план. Бях оповестени някакви хрумвания, които будят неразбиране. Те бяха посрещнати с много рецензии от най-различни среди в обществото, сподели той по отношение на изявлението на президента Радев, че планът за измененията в Конституцията е „ юридически необразован и политически циничен “.

По думите му предлагането за самостоятелната конституционна тъжба има съвпадане с визията президента. „ Основният мотив за промени в Конституцията – за промяна на правосъдната власт, бяха изместени “, безапелационен бе Маринов. „ Радев сподели, че ще внесе предлагането си, когато има подобаващи условия. Това Народно събрание няма да обърне внимание “, сподели той.

„ Нагнетяването на напрежение към служебните държавни управления е стимулирано субективно. В програмата на новото държавно управление са заимствани доста от проектите и работата на служебното държавно управление “, уточни Маринов.

По думите му дългото ръководство на служебни кабинети се дължи на това, че партии в Народно събрание не могли да образуват държавно управление, а не на узурпация от страна на президента.

„ Няма да има мандатност на кметовете. То е явно. Това е едно от нещата, които будят неразбиране за какво бяха препоръчани “, разяснява той предлагането мандатите на кметовете да се сведат до два.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР