Ясно е, че скоро няма да има избори. Този парламент

...
Ясно е, че скоро няма да има избори. Този парламент
Коментари Харесай

Ива Митева: Този парламент няма да е лесен, но водим успешен...


Ясно е, че скоро няма да има избори. Този парламент няма да е по никакъв начин елементарен, четворната коалиция не би трябвало да бъдем спокойни, втората и третата партия не са дребни и не би трябвало да бъдат подценявани като политически играчи. Г-н Трифонов в никакъв случай не е бил на напред във времето. Този парламент прекомерно доста се обнови и ще е мъчно. Предишният парламент имаше по-обиграни политици и повече хора с опит. Това сподели пред Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева.

По думите ѝ има чуваемост в четворната коалиция и всеки схваща това, което другият споделя.

" Когато ти трябват гласове, би трябвало да видиш по какъв начин ще можеш да балансираш, по тази причина това разделяне към този момент не би трябвало да се позволява. Научихме се да водим разговор и в този момент го водим сполучливо, успяхме да намерим общите неща между тях и да се обединим, научихме си урока и израснахме ", добави Ива Митева.

Тя съобщи, че е била един от съперниците на Мораториума. Според нея са нужни бързи законодателни промени.

" Решението ще е потребно, беше неотложно, би трябвало да се смени ръководителят на КЕВР и единият от членовете, заради изминал мандат. Трябва да стартират незабавни диалози за смяна в състава на КЕВР ", добави Ива Митева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР