Ясно е, че никога няма да спрем да се изкушаваме

...
Ясно е, че никога няма да спрем да се изкушаваме
Коментари Харесай

3 must have аксесоара за този сезон

Ясно е, че в никакъв случай няма да спрем да се изкушаваме от следващия чифт обувки, а за чантите отдавна не си слагаме ограничавания. Винаги намираме мотив и причина да прибавим някой нов модел в момичешката си сбирка. Правим го най-малко по няколко пъти на сезон. Не по-малко значими обаче са тези аксесоари, които въпреки и от време на време незначителни, могат да преобразят изцяло аутфита ни. Често това могат да бъдат чифт модерно очила, макси бижута или аксесоари за коса – неща, на които обръщаме малко повече внимание през този сезон.

Очила с цветни стъкла

Отдавна не възприемаме очилата като чисто летен аксесоар, още по-малко като нужен, макар че от време на време зимното слънце в композиция със снега може да бъде доста по-ярко. Превърнали сме очилата в неразделна част от стайлинга си, а в множеството случаи те ни открояват и придават на стила ни повече характерност. Но в случай че лятото търсим избавление зад тъмните стъкла, то през есенно-зимния интервал си прибавяме нужната доза слънчево въодушевление посредством модерните ретро модели и светлите или цветни стъкла. Открихме няколко невероятни съкровища измежду моделите на, а от тях безспорно бихме избрали както класическата авиаторска форма, по този начин и по-актуалната им правоъгълна интерпретация. Всеки от тях ще ни помогне да сме в крайник с трендовете и да пристъпваме по-уверено из обичания си град.



Дииадема с перли

Още предходната зима аксесоарите за коса, изключително диадемите и фибите, направиха триумфално завръщане в стилния свят и на всички толкоз им хареса, че следващ сезон прическите ни блестят още повече с помощта на тях. Така че, в случай че още нямате диадема, която постоянно ни избавя заран, когато нямаме време да оформим косата си, в този момент е моментът да измененията това. Към изчистените и семпли модели обаче този сезон дизайенрите добавят детайли –  като изящни перли или камъчета, за да им придават още повече отличителност. На стайлинга ни също.



Колие вид „ верига “

Още нещо, за което малко бяхме позабравили, само че в този момент сме решили да върнем измежду арсенала си от аксесоари. Колиетата вид „ верига “ могат да бъдат по-фини или по-груби, а от време на време могат да се комбинират и няколко типа вкупом. По този метод те незабавно прибавят щипка искра към другояче класическата бяла риза и изцяло да преобразят образа на някой обикновен тишърт, изключително в случай че го съвместим с деним, блейзър и високи токчета. Така че –  по-смело с аксесоарите, девойки!



С поддръжката на Carrera

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР