Ясен Петров ще продължи да изпълнява длъжността на селекционер на

...
Ясен Петров ще продължи да изпълнява длъжността на селекционер на
Коментари Харесай

От Бояна: Ясен Петров остава, унгарец става шеф на съдиите ни

Ясен Петров ще продължи да извършва длъжността на селекционер на националния ни тим по футбол. Това стана ясно след днешния Изпълком, провел се в Бояна. Новината заяви и президентът на БФС Борислав Михайлов.

Виктор Касай е новия началник на Съдийската комисия, разгласи президентът на БФС Борислав Михайлов. Унгарецът се чака да дойде през днешния ден в София и на следващия ден ще даде конференция. Договорът му с БФС ще е за 1,5 година

" Работил е като началник на съдиите в Унгария през последната година и половина. Той ще живее в България, а не както предходният ни съветник Марк Бата. Касай приказва британски, въпреки всичко работи в УЕФА, а преди този момент и в Русия. Повечето федерации се стопират към чужденци, с цел да има почит към комисията и по-добро развиване на младите гении и интернационалните съдии във всяка федерация.

Касай ще може да върви до УЕФА, когато е зает. Най-вече желаеме да увеличим броя на младите съдии у нас. Също по този начин да развиваме и топ съдиите на България, с цел да свирят повече мачове на европейски шампионати. Към момента Касай идва със собствен помощник, а комисията остава в същия състав, с цел да могат да бъдат въведени в работата. Трябва да се приспособяват, към този момент няма други промени в Съдийската комисия ", изясни Михайлов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР