Ясен е съперникът на Бадр Хари. Легендарният мароканец ще мери

...
Ясен е съперникът на Бадр Хари. Легендарният мароканец ще мери
Коментари Харесай

Известен е съперникът на Бадр Хари

Ясен е противникът на Бадр Хари. Легендарният мароканец ще мери сили с някогашният кандидат за купата в тежка категория Бенджамин Адегбуи. Битката сред тях ще се състои на 20 юни в Ротердам. Преди няколко дни най-голямата кикбокс организация в света заяви за завръщането на звездата си, само че съперникът му се пазеше в загадка. Всичко обаче се разкри на събитието GLORY 75, което е организира доскоро. Двамата ветерани, които са на по 35 години имат искания към купата в тежка категория и най-вероятно спечелилия от срещата ще получи нов късмет против Рико Верхувен.

Бадр Хари е с връх 106-14-2-1 на кръга и се намира в серия от 2 следващи загуби. Той няма победа в GLORY и като цяло в кикбокса от август 2015 година. Тогава той победи с нокаут Исмаел Лондт в Чеченската република. Хари направи три борби под банера на GLORY и в две от тях загуби с механически нокаут от Рико Верхувен, тъй като се контузи и не успяваше да продължи борбите.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) на Фев 29, 2020 в 1:24 PST

Свирепия нокаутьор имаше преимущество и в двете срещи, само че за жалост ни лишиха от безапелационен победител. За последно Бадр се качи на кръга в края на предходната година и два пъти смъкна Рико в нокдаун, само че скъса връзка на глезена и не съумя да продължи. Той направи среща и с Хесди Гергес и победи с решение, само че двамата се провалиха на допинг тест и получиха санкции, а успеха беше анулирана.

Адегбуи от своя страна е с връх 34-6 в кикбокса, само че не е прочут с нокаутираща мощ като своя конкурент. Той също има две борби против първенеца в категорията, които загуби с решение и нокаут през 2015 година. Бенджамин може да се похвали с това, че цели 3 пъти печели шампионатите в тежка категория на организацията. В края на 2018 година той загуби с нокаут от Джамал Бен Саддик в следващия шампионат на GLORY. Румънеца съумя да се съвземе и в края на предходната година се завърна с победа над Маршал с решение.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР