Ярки контрастни цветове и специални ефекти са част от актуалните

...
Ярки контрастни цветове и специални ефекти са част от актуалните
Коментари Харесай

Специалните ефекти при ноктите са хит

Ярки контрастни цветове и специфични резултати са част от настоящите трендове в маникюра за лято 2017. Колекциите Clash Couture - с новаторски цветове и резултати и Street Heat, отдадена на градския жанр и въодушевена от мощните дами, с които се сблъскваме по улиците и тези в актуалната поп просвета и музика като Бионсе и Риана.

 Снимка 305520

Иновативните цветове за лятото в сбирка Clash Couture 2017 включват неустоимо пастелно розово Pastel Pink, футуристичен ментово-син цвят Blue Beatz, въодушевен от цифровата мода, искрящо бежовия Big Bang, който основава детонация от цвят и светлина, свежият прясно " изстискан " и " целунат " от слънцето портокалов цвят - Liquid Lemonade и Clash Couture - висшата мода за нокти в електриково лилаво-син цвят, смесен с ослепителен цикламен искра.

 Снимка 305546

 Снимка 305522

Но цветът, който изрично би трябвало да участва на цветния ви радар през този сезон, е наситеният и ослепителен боровинково-розов колорит Bold Berries.

Най-новите трендове в света на маникюра разрешават всички ярки свежи цветове да се комбинират и с разнообразни вдъхновяващи специфични резултати. Ето някои забавни и новаторски хрумвания, част от трендовете в сбирка Clash Couture 2017 на ProNails.

 Снимка 305523

Холограмен стъклен резултат можете да постигнете със стикер за нокти " сияйно стъкло ". Тайната за триизмерните холограмни блестящи резултати пък се крие в брокатите с резултат " дъга ", които се слагат върху гел, както и в брокатената пудра за нокти.

 Снимка 305524

Сред специфичните резултати за маникюра са също печатите за нокти със закачливи артистични принтове. При тях оптически резултати съчетават неонови светлини и течни звукови талази. За феновете на поп арт са ослепителните декоративни конфети в закачливо студени или топли металикови цветови комбинации.

 Снимка 305528

 Снимка 305525

Декоративни конфети

Сред новите трендове са също Chromatic - цвят + тримерен хроматичен резултат, както и цветната детонация Colour Blooming от преливащи омбре цветове в свежи комбинации.

 Снимка 305529

3D Blooming е една от най-атрактивните настоящи трендове в маникюра от ProNails. Ноктите ви могат безусловно да " разцъфтят " с избухливи шаблони за нокти с 3D резултат и нови цветни гелове за изобразяване - един страховит свършек на лъскави или матирани пастелни цветове.

 Снимка 305532

 Снимка 305526

Цветовете на градския жанр, залегнали в сбирка Street Heat са мощни, наситени и контрастни. Принтовете са мултикултурни, което е предстоящо, защото улиците са събирателни пространства за доста разнообразни култури и обичаи. Ноктите са дълги, заоблени или заострени.

 Снимка 305540

 Снимка 305533

Водеща наклонност е Ripped Red или " Скъсано алено ". Днес, резултатът на скъсаните дънки и тениски се е трансформирал в изящен градски жанр и има потребност от кондензиран ослепителен червен цвят, който да добавя визията с обаятелен маникюр.

 Снимка 305537

 Снимка 305541

 Снимка 305539

Без значение от стила ви и от това, дали предпочитате къси и квадратни нокти или пък дълги и заострени, свежият телесно розов цвят, ще озари маникюра, запазвайки стилния му и въздържан тип. Прибавете към черния си секси топ доза алено оранжеви свежи нокти. Този кондензиран цвят е шеговит, само че и демонстрира темперамент.

 Снимка 305536

 Снимка 305538

Друг непогрешим избор е искрящо наследник мастилен цвят, който съвършено ще добави свежата лятна визия. Небрежният всекидневен градски жанр елементарно се трансформира в звездна визия единствено с прибавянето на подобаващите бижута и блестящи нокти в златни тонове.

 Снимка 305534

А опитите с нови комбинации от цветове и специфични резултати дават опция на всяка представителка на нежния пол да има забавен, ексцентричен и същински въодушевяващ маникюр.

 Снимка 305530

Не бива да се подценява и естетичното оформяне и оцветяване на ноктите на краката или педикюра. Ето няколко настоящи оферти:

 Снимка 305542

 Снимка 305543

 Снимка 305544

Снимки: © ProNails
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР