Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X

...
Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X
Коментари Харесай

Дара издава пълен с хитове първи албум „Родена такава“

Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X Factor. „ Родена съм с музика в сърцето “, сподели DARA още в първото си изявление като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е олицетворение на всичко, което значиме с X Factor в света на музиката – актьор с необяснимо мощно въздействие и със специфичен гений.

DARA в действителност е РОДЕНА ТАКАВА - невероятна, смела, друга, положителна, с гигантска сила, омагьосване и въздействие върху публиката. След нея върви войска от почитатели, които я следват на всички места, копират метода ѝ на държание и обличане и прибавят към имената си в обществените мрежи името “dude” (в дословен превод на български – пич), както е нарекла себе си DARA в профила си в Инстаграм.

От самото начало на музикалното ѝ странствуване DARA e считана за обичаното лице на българската поп сцена. Дебютното ѝ парче “К’во не чу “ оглави всички ранглисти у нас. Следват „ Родена такава “, „ Недей “, „ Все на мен “, “Darbie”, „ Ела ела “, „ Ай Ай “, “Thunder “ и други – до едно със статус на супер шлагер.



„ Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, удостоверение за насладата и привилегията да населявам света на музиката. Готова съм да направя идващия скок и по тази причина с любов затварям един интервал от кариерата си и стъпвам в идващия. Искам да благодаря на безусловно всички, които имат вяра в мен откогато съм почнала и които са оставили обич и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще ознаменувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-хубавите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, образни актьори и стилисти. Знам, какъв брой време чакахте този миг. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от поддръжката ви през годините. “, е посланието на DARA.

Албумът „ Родена такава “ излиза в общоприет и първокласен вид, в който е цялостно със специфични неща. Зад всичко стои екипът на „ Вирджиния Рекърдс “ – продуценти и мениджъри на DARA.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР