Ярката българска звезда от НБА Александър Везенков ще направи своя

...
Ярката българска звезда от НБА Александър Везенков ще направи своя
Коментари Харесай

Феноменът Александър Везенков в НБА - на живо в DIEMA XTRA

Ярката българска звезда от НБА Александър Везенков ще направи своя дебют за " Сакраменто Кингс " в новия сезон на надпреварата, чийто дълго чакан старт най-накрая идва тази седмица. Зрителите могат да гледат мачовете на състезател номер 1 на България за предходната година от най-престижната баскетболна лига в света онлайн в ефира на спортните канали, част от пакета DIEMA XTRA. Срещите от сезон 2023-24 на НБА ще бъдат налични в действително време и за клиентите на стрийминг платформата.

Първата борба, в която надареният българин ще се изправи, е на 26 октомври, през нощта на сряда против четвъртък, когато „ Сакраменто Кингс “ ще гостува на „ Юта Джаз “. Мачът ще бъде излъчен онлайн от 4:00 ч. по DIEMA SPORT 3. В ранните часове на 28 октомври DIEMA SPORT 2 ще предложи обичайна стратегия НБА 360, която ще наблюдава развиването на цели 10 мача в директно комбинирано предаване. Шоуто в тази нощ ще приключи с директното лъчение на мача на Везенков и неговия отбор, този път в домакинство против „ Голдън Стейт Уориърс “ (5:00 ч., DIEMA SPORT 3). Иначе сезонът ще стартира още на 25 октомври в 2:30 след среднощ, когато първенецът „ Денвър Нъгетс “ ще се изправи вкъщи против „ Лос Анджелис Лейкърс “. Сблъсъкът ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT 3. В края на седмицата ще има дуел онлайн и във вечерните часове – „ Оклахома Сити Тъндър “ ще одобри „ Денвър Нъгетс “ по DIEMA SPORT 3 в 21:30, като половин час по-рано стартира и обичайното студио.   

С над 130 мача на сезон, излъчени онлайн, Нова Броудкастинг Груп ще предложи на спортните почитатели най-широкото отразяване на мачовете от НБА досега. Журналистите Лъчезар Пройнов, Пламен Дамасков, Роберт Лазаров, Александър Лилов и Симеон Найденов, както и известните гости-коментатори ще показват дуелите с разбори за най-важното от конкуренцията в студийните стратегии, отдадени на дуелите. В ефира на DIEMA SPORT феновете ще могат да гледат “Дневник на НБА ” всеки ден от сезона, а предаването “НБА Екшън ” ще продължава да се излъчва в четвъртък от 19:00 ч. по DIEMA SPORT 2. 

Не пропускайте забележителни срещи от най-силната баскетболна лига НБА онлайн в каналите от спортния пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР