Японското ръководство започна да обмисля възможността за въвеждане на в

...
Японското ръководство започна да обмисля възможността за въвеждане на в
Коментари Харесай

Почти решено: Извънредно положение в Япония, спират и издаването на нови визи

Японското управление стартира да обмисля опцията за въвеждане на в страната заради обстановката с разпространяването на новия ковид. Това заяви на конференция в Токио министър председателят Йошихиде Суга, осведоми ТАСС. " Започнахме да обмисляме опцията за оповестяване на ексклузивен режим ", сподели той. Правителственият глава означи също по този начин, че в зоната на Голям Токио, която включва префектурите Токио, Чиба, Сайтама и Канагава, не е имало очевиден спад в броя на хората, които посещават места за развлечение вечер, като загатва евентуалната потребност от нови ограничения за попречване на разпространяването на инфекцията. Суга сподели още, че управляващите чакат да стартират да имунизират популацията на страната против новия ковид до 20-ти февруари. " Правителството се готви да стартира да имунизира популацията, в случай че е допустимо, преди последното десетилетие на февруари ", добави то.  " Възнамеряваме да стартираме с възрастните хора и здравните служащи " , означи министър председателят, като уточни, че също възнамерява да бъде имунизиран.
Вестник „ Асахи “, базирайки се на източници, заяви, че държавното управление на страната обмисля въвеждането на ексклузивен режим в столичния регион на Голям Токио, който включва префектурите Токио, Чиба, Сайтама и Канагава. Отбелязва се, че оповестяването на изключителното състояние в посочения район може да се състои още тази седмица. По-рано четирима шефове на префектурите на Голям Токио приканиха държавното управление да изследва опцията за въвеждане на режим за изключителни обстановки. Междувременно, японското държавно управление ще спре влизането на бизнес делегации от други страни в страната, в случай че на тяхна територия бъде открит нов вариант на ковид . Това сподели на конференция в Токио министър председателят Йошихиде Суга.
 Токио изиска да бъде оповестено изключително състояние Токио изиска да бъде оповестено изключително състояние
Местните управляващи в Токио приканиха японското държавно управление да разгласи изключително състояние заради повишаването на новите случаи на коронави...
В момента японското държавно управление подписа съглашение за влизане на бизнес делегации с управляващите на Китай, Република Корея, Сингапур и Виетнам. На 28.12.20 година фактическа възбрана за влизане и издаване на нови визи за жители на всички страни и райони по света влезе в действие в Япония заради откриването на новия вариант на ковид в Обединеното кралство. Такива ограничения ще бъдат в действие най-малко до края на януари идната година. По това време единствено японски жители и чужденци, които непрекъснато обитават тук и имат дълготрайни визи, ще могат да влязат в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР