Японският д-р Тошитак Номи прави връзка между кръвната група и

...
Японският д-р Тошитак Номи прави връзка между кръвната група и
Коментари Харесай

Какъв характер имате според кръвната група

Японският доктор Тошитак Номи прави връзка сред кръвната група и характера на хората. Книгата " Ти си кръвна група ", оповестена още през 1980 година, е плод на взаимна работа сред психолози и лекари, написа " Монитор ".

В днешно време тази доктрина има доста последователи.

Кръвна група 0 - " Ловец "

Притежателите на тази кръвна група се отличават със мощно развити лидерски умения. Те имат мощна воля, решителни са и устояват на напрежението. Знаят по какъв начин да намерят общ език с другите.

Тези хора се стремят да са почтени и обективни във всяка обстановка. Способни са да сдържат страстите си и да не разрешават на възприятията да замъгляват преценката им.

Често заемат високи постове в работата точно поради лидерските си качества.

Хората с тази кръвна група обичат да учат и се интересуват от научаването на нови неща. " Саморазвитие " и " самоопознаване " не са празни приказки за тях.

Кръвна група А - " Магистри "

Хората с тази кръвна група харесват реда, дисциплината и стабилността. Те са доста работливи, точни и прочувствени. Те са доста гъвкави и елементарно се приспособяват към новите условия.

Търпеливи са и умеят да чакат триумфа и признанието за работата си. Знаят по какъв начин да работят в екип.

За хората, притежатели на тази кръвна група, фамилията и домът са доста значими. Те се стремят да създадат жилището си оптимално уютно и комфортно за обичаните си хора, които желаят да виждат щастливи.

Намират общ език даже с нападателни хора и са склонни на взаимни отстъпки по време на спор.

Кръвна група B - " Скитник "

Хората с тази кръвна група могат да бъдат разказани тъкмо с една дума - изобретателни. Те имат доста гении и мощно развито въображение. За тях е доста значимо да намерят нещо, на което да се насладят. Могат да се приспособяват към всевъзможни условия. Те са въодушевени и прочувствени, когато се заемат с нещо.

Не обичат да си стоят просто по този начин. Тези хора имат будно схващане и се интересуват от доста неща в най-различни сфери и области. Обичат да споделят знанията си с други хора. Много са съпричастни и откровени в връзките си с хората.

Кръвна група AB - " Философ "

Тези хора са необичайност и наподобява, че са събрали няколко от качествата, присъщи на хората от останалите кръвни групи. Те имат чудесни организационни умения, работливи са, съпричастни са към непознатите проблеми и тегоби.

Тези хора мислят огромно и проучват обстановките от живота на база на насъбрания към този момент опит. Те са деликатни, дружелюбни, откровени и постоянно се трансформират в " душата на компанията ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР