Японският автомобилен произоводител Toyota Motor Corporation по време на техническа

...
Японският автомобилен произоводител Toyota Motor Corporation по време на техническа
Коментари Харесай

Toyota обеща електромобили с над 1000 км автономен пробег


Японският авто произоводител Toyota Motor Corporation по време на техническа конференция, провела се под надпис Let's Change the Future of Cars (Нека променим бъдещето на автомобилите), разкри забавни детайлности за бъдещото развиване на системите си за електрическо задвижване, което да подкрепи трансформацията на компанията към такова на " компания за подвижност ".

От Toyota разясняват, че с лансираната през май самодейност за напълно електрически коли BEV Factory, компанията има за цел да промени бъдещето на 100% електрическите транспортни средства (BEV), като трансформира колите, производството и тяхното действие, написа auto-press.net.
 Снимка 622359
Източник: Toyota

От компанията анонсират, че посредством консолидиране на батерийни модули от ново потомство и други новаторски подходи, моделите на Toyota ще имат самостоятелен пробег от над 1000 километра. Японските инженери споделиха, че новото потомство акумулатори ще се зареждат до 100% в границите на 10 минути. Toyota възнамерява в последна сметка да усили живота на батерията на електрическите транспортни средства: най-малко до 1,2 хиляди км или даже 1,5 хиляди км с едно зареждане. За постигането на този резултат, от компанията ще разчитат и на изкуствен интелект, изключително в региона на аеродинамиката.

Освен това компанията не стопира да бъде водач и в създаването на коли с водородни мотори. Автомобилите, задвижвани с водород, са толкоз положителни за възстановяване на околната среда, колкото и електрическите транспортни средства, съгласно Toyota.

По отношение на новото си потомство напълно електрически коли, от Toyota споделят, че те ще бъдат стартирани на пазара през 2026 година. 1.7 милиона от общо 3.5-те милиона електрическия автомобил до 2030 година ще бъдат обезпечени от BEV Factory.

" Следващото ни потомство електрически автомобили с акумулатори ще възприемат нови акумулатори, посредством които сме решени да станем международен водач във връзка с успеваемостта на батериите при електрическите автомобили. С ресурсите, които генерираме, ще подобрим привлекателността на нашия артикул, с цел да надминем упованията на клиентите и да осигурим облаги ", споделят от Toyota.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР