Японската моделка Като Сари разказа, че най-накрая се е развела

...
Японската моделка Като Сари разказа, че най-накрая се е развела
Коментари Харесай

Моделка взе богаташ, изхарчи му парите за дни и го захвърли, защото е бедняк

Японската моделка Като Сари описа, че най-сетне се е развела с мъжа си, който към този момент не можел да я устоя, написа "Лайн Тудей ".

Двойката си спретнала плевел разказ през май 2019 година. Само три месеца по-късно те вдигнали женитба. За това време обаче тя съумяла да похарчи 100 милиона йени на своя другар.

Тя си купувала дизайнерски движимости, скъпи коли и като цяло водела първокласен метод на живот.

Секси блогърка омайност заможен банкер и разкри по какъв начин всяка дама може да го направи благодарение на...

При това и самият юноша ѝ подарил годежен пръстен за 3 милиона йени.


Но единствено седмица след венчавката моделката решила да изостави мъжа си. По думите ѝ, 36-годишният ѝ брачен партньор, който е работил в областта на недвижимото имущество, я помолил към този момент да не харчи пари.

Той ѝ споделил, че той към този момент е безпаричен, а компанията му изпитва финансови усложнения. Като обаче се ядосала доста от това и подала документи за бракоразвод.

Бракоразводният развой е траял няколко месеца и е завършил на 10 януари.

Като освен това не се счита за отговорна. Моделката в никакъв случай не е криела, че обича парите. Според нея, бракът ѝ е бил тип шикалкавене: за какво младежът се е съгласил да се ожени за нея, знаейки, че той не може да я устоя.

Също по този начин момичето доста се обидило от това, че той ѝ разрешавал да харчи пари до сватбата, а по-късно внезапно ѝ понижил разноските.

В момента Като още веднъж е подготвена да покорява мъжките сърца и даже сподели на почитателите си фотоси с различен сътрудник. Момичето има над 104 000 почитатели в Инстаграм.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР