Японската компания за премиум автомобили Lexus представи модела LM, който

...
Японската компания за премиум автомобили Lexus представи модела LM, който
Коментари Харесай

Lexus представи първия си миниван на Автосалона в Шанхай

Японската компания за премиум коли Lexus показа модела LM, който стана първият миниван в историята на марката. Той направи дебютира се на Автомобилното ревю в Шанхай.

Минивнаът е по-луксозна префасонирана версия на Toyota Alphard, с която Lexus LM споделя съществени съставни елементи и възли. Отвън автомобила се отличава от своята " донорска " платформа с голяма маркова радиаторна решетка, фарове, направени в стила на флагманските модели ES и LS от ново потомство, нови хромирани джанти, както и модифицирана задница.
 Снимка 418544
Източник:

Салонът е завършен като лимузина - секторът за лидера и пасажера до него са разграничени от специфична бариера, която има огромен 26-инчов екран, часовник, ледник и особено поделение за чадъри. Пътниците се намират на два реда обособени кожени седалки, разграничени от подлакътник със специфичен тъчпад, посредством който се управляват множеството от функционалностите на колата.

В бъдеще Lexus LM ще има седемместна трансформация с три реда седалки, предопределена за " предприемачи, които могат да употребяват автомобила както за бизнес, по този начин и за фамилни пътувания ".
 Снимка 418543
Източник:

На разположение на купувачите ще бъдат общо два мотора. Версията LM 350 е оборудвана с 3,5-литров бензинов атмосферен V6 с мощ 300 конски сили. Модификацията LM 300h има хибридна задвижваща система, в която 2,5-литровият елемент работи в композиция с електрически мотор. Сумарната мощ е 200 конски сили. И двата разновидността се оферират както с предно предаване, а по този начин и със задвижване на всички колела.

Lexus LM е създаден основно за Китай и някои пазари в Югоизточна Азия. Засега не е известно дали миниванът ще се появи в други райони на света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР