Японската компания Casio официално анонсира смартфона G’zOne Type-XX, който е

...
Японската компания Casio официално анонсира смартфона G’zOne Type-XX, който е
Коментари Харесай

Casio представи нечуплив телефон с дизайна на смарт часовниците G-Shock

Японската компания Casio публично анонсира смарт телефона G’zOne Type-XX , който е с дизайн на смарт часовниците от семейството G-Shock. Това е актуален и модернизиран модел на версията, която се произвеждаше и продаваше от 2000-та до.

Мобилният телефон G’zOne Type-XX е основан по случай 20-годишния празник на серията  G’zOne. Той е наследил присъщия ретро футуристичен дизайн, който по този начин се харесва на почитателите на тази серия, има доста здрав корпус със засилена отбрана от неподходящите външни въздействия. Производителят акцентира, че напълно са спазени спецификациите на военния стандарт MIL-STD, което значи, че мобилното устройство устоя рухване върху твърда повърхнина от височина до 1,8 метра.

Въпреки че това е най-обикновен мобилен телефон с бутони, моделът G’zOne Type-XX има някои много забавни функционалности. В него са сложени четири датчика, в това число термометър и барометър, с помощта на които е допустимо във всеки един миг да се разбере каква е температурата на околната среда и какво е атмосферното налягане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР