Япония поднесе втората голяма изненада на Световното първенство и успя

...
Япония поднесе втората голяма изненада на Световното първенство и успя
Коментари Харесай

Ще затвърди ли Япония постигнатото срещу Германия и с триумф над Коста Рика?

Япония сервира втората огромна изненада на Световното състезание и съумя да направи цялостен поврат против Германия, откакто губеше на почивката. Сега упованията са възпитаниците на Хаджиме Мориясу да затвърдят положителното си показване и при нови три точки против Коста Рика, както и крах на бундестима против Испания, да съумеят да се класират за идната фаза на шампионата. “Самураите ” ще се стремят да реализират втора поредна победа от домашния мондиал през 2002-а. Един от проблемите за Мориасу може да е контузията на Хироки Сакай, само че отборът сподели, че има дълбочина, откакто за успеха над Германия попаденията бяха дело на играчи, които се появиха от скамейката.

Коста Рика стартира пагубно шампионата и загуби с шокиращото 7:0 от Испания. Това обаче може да повлияе като тласък да един от подценяваните тимове в шампионата да покаже повече от своите благоприятни условия и качествата, които са го класирали на това равнище. Въпреки това моралният срив от първата среща ще би трябвало да бъде обезщетен по някакъв метод и това няма да бъде елементарно за наставника Луис Фернандес Суарес.

Сблъсъците с Япония не са от мощните за Коста Рика, като досега те имат едвам едно тъждество и цели три проваляне против този съперник, а във всяко от провалите са позволили по три гола. Поражение против “самураите ” ще подпечата второ следващо отпадане в груповата фаза за отбора, откакто през 2014-а направиха упованията на пух и прахуляк и доближиха до четвъртфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР