Япония планира да закупи 105 американски изтребители пето поколение F-35,

...
Япония планира да закупи 105 американски изтребители пето поколение F-35,
Коментари Харесай

Япония купува 105 американски изтребителя F-35

Япония възнамерява да закупи 105 американски изтребители пето потомство F-35, сподели президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това ще направи Страната на изгряващото слънце страна съдружник на Съединени американски щати с максимален въздушен флот такива машини.

Тръмп, който е в Токио на държавно посещаване, сподели, че „ Япония преди малко разгласи желанието си да поръча 105 чисто нови F-35 невидими за радарите на противника… Поръчката ще даде на Япония най-големия въздушен флот от F-35 спрямо всеки различен съдружник на Съединени американски щати. “

Освен това от Токио Тръмп изпрати обръщение към севернокорейския водач Ким Чен-ун, определяйки го като „ доста интелигентен “ човек, който е наясно, че би трябвало да се откаже от нуклеарните си оръжия, с цел да развие страната си.

„ Той знае, че с ядрени… могат да се случат единствено неприятни неща. Той е доста интелигентен човек, получава му се добре “, сподели Тръмп, повтаряйки, че Северна Корея има „ голям стопански капацитет “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР