Япония и Хърватия излизат един срещу друг в мач от

...
Япония и Хърватия излизат един срещу друг в мач от
Коментари Харесай

Сензацията Япония с ново предизвикателство в лицето на вицешампиона Хърватия

Япония и Хърватия излизат един против различен в мач от 1/8-финалите на Мондиал 2022. Срещата на стадион " Ал Жануб " в Ал Уакра стартира в 17:00 часа.

Япония оглави най-тежката група на Световното в Катар, като бе в компанията на Испания, Германия и Коста Рика. Азиатците записаха победи с резултат 2:1 против " Ла Фурия " и Бундестима и изгубиха от Коста Рика с 0:1.
 Кай Хаверц засипа с похвали тима на Япония
Кай Хаверц засипа с похвали тима на Япония

Нападателят също по този начин не скри разочарованието си от отпадането

Наистина малко странни за пояснение резултати, само че Япония сподели дух и воля за победа, които ще им са нужни и против хърватите. Азиатският отбор няма суха мрежа в последните си четири дуела, тъй че би трябвало да усъвършенства играта си в отбрана, с цел да има по-добри шансове за класиране на 1/4-финалите.

Само три тима завършиха груповата фаза без проваляне и един от тях е Хърватия. Тимът резервира две сухи мрежи при нулеви равенства с Мароко и Белгия.
 Далич: Бог да благослови Модрич и му дава още доста години живот
Далич: Бог да благослови Модрич и му дава още доста години живот

" Той е нашият капитан "

В последния кръг " шахматистите " се нуждаеха от точка и я взеха против " алените дяволи ", откакто Лукаку изпусна четири чисти голови благоприятни условия. Единственият триумф за Хърватия пристигна с гръмкото 4:1 над Канада и то след цялостен поврат над съперника.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР