Ядрените оръжия са от основно значение за съществуването на Русия,

...
Ядрените оръжия са от основно значение за съществуването на Русия,
Коментари Харесай

Медведев: Ядрените оръжия са самата сглобка на Русия

Ядрените оръжия са от главно значение за съществуването на Русия, това е самата сглобка, която държи страната , сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, изказвайки се във вторник пред участниците в Маратона на знанието, предава ТАСС.

Има вероятност за нуклеарна война и тя е доста по-лоша от изменението на климата , което човечеството следи от доста малко време, сподели Медведев.

Той означи, че ще каже " нещо бунтовно ": " Спрете да страдате, тъй като температурата се е повишила с един градус през тази и тази година или за подобен и подобен интервал. Човечеството следи това от доста малко време. Наистина ли ви е грижа за климата дотам? Според мен, това е нищо спрямо вероятността да бъдеш в епицентъра на детонация с температура от 5 хиляди градуса по Келвин, ударна вълна от 350 метра в секунда и налягане от 3 хиляди кг на квадратен метър, с проникваща радиация, т.е., йонизиращо излъчване и електромагнитен подтик. " Уви, да. И пораства с всеки минал ден по добре известни аргументи ", изясни политикът.
 Медведев заплаши съветските оръжия да пратят Англия на дъното на океана
Медведев заплаши съветските оръжия да пратят Англия на дъното на океана

Обединеното кралство било безконечният зложелател на Русия

Медведев също по този начин съобщи, че нуклеарните оръжия са жизненоважни за съществуването на Руската федерация . " За съществуването на Русия като най-голямата страна на планетата нуклеарните оръжия са от трайно значение. Човек може да има друго отношение към самите нуклеарни оръжия и към оръжията като цяло, само че все пак разбираме, че в актуалния свят нуклеарните оръжия за нашата страна имат цената на самата сглобка, която държи страната ", сподели той.

Медведев обърна внимание, че това важи и за други страни, по тази причина те се стремят към владение на нуклеарно оръжие.

Русия може първа да употребява нуклеарно оръжие, в случай че против нея бъде проявена експанзия, застрашаваща съществуването на страната , сподели Медведев. " Вие казахте, че Русия в никакъв случай няма да бъде първата, която ще употребява нуклеарно оръжие, само че това не е напълно правилно ", сподели той, разяснявайки думите на един от участниците в срещата.

Политикът цитира една от точките на нуклеарната теория на Руската федерация. " Там категорично се споделя, че нуклеарно оръжие може да бъде употребявано при положение на експанзия против Руската федерация с потребление на други типове оръжия, които заплашват самото битие на страната. Това всъщност е потреблението на нуклеарни оръжия в отговор на сходни дейности. И нашите евентуални съперници не би трябвало да подценяват това ", сподели зам.-председателят на Съвета за сигурност.

Според него приказките, че Русия в никакъв случай няма да употребява нуклеарно оръжие или, в противен случай, единствено плаши всички с оръжия, са безполезни. " Западните анализатори и западното командване - военното и политическо управление - би трябвало просто да оценят нашите правила и нашите планове ", акцентира Медведев.

Според съветската нуклеарна теория , потреблението на нуклеарни оръжия от Русия е допустимо, в случай че врагът употребява такива или други типове оръжия за всеобщо заличаване против Руската федерация и нейните съдружници, в случай че се получи достоверна информация за изстрелването на балистични ракети за нахлуване против Русия и нейните съдружници, въздействието на съперника върху обекти, нужни за ответни дейности на нуклеарните сили, както и при положение на експанзия против Рускта федерация с потребление на стандартни оръжия, когато е застрашено самото битие на страната.
 Атомните учени предизвестяват, че Русия покачва риска от нуклеарна война
Атомните учени предизвестяват, че Русия покачва риска от нуклеарна война

Знаем къде в Беларус ще бъдат ситуирани съветските самолети с нуклеарни оръжия - Какво следва?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР