Ядосаният принц Хари е отказал да присъства на вечерята с

...
Ядосаният принц Хари е отказал да присъства на вечерята с
Коментари Харесай

Принц Хари се ядоса на краля заради Меган, отказа вечеря с него и принц Уилям

Ядосаният принц Хари е отказал да участва на вечерята с Чарлз и Уилям, откакто на Меган бе неразрешено да се причисли към фамилията в деня на гибелта на кралицата, предава The Sun.

38-годишният Хари упорствал брачната половинка му да бъде там на 8 септември, само че крал Чарлз III се обадил и отсякъл, че „ не е уместно “.

Както е известно, Хари изпусна полет на RAF до Шотландия, на борда на който бяха брат му принц Уилям и чичовците му принцовете Андрю и Едуард.

„ Казаха му самичък да провежда пътуването си и в последна сметка той кацна в Абърдийн без Меган в 18:35 часа - минути откакто гибелта на кралицата беше оповестена на света.

Когато бе откаран в Балморал 90 минути по-късно, той отхвърли вечеря в Биркхол, дома на Чарлз в имението, с новия крал, кралицата Камила и принц Уилям “, споделят близки до кралското семейство. 

Източници от Бъкингамския замък издават, че нацупеният принц вместо това е скърбял с Едуард и Софи Уесекс и Андрю, на седем благи в замъка Балморал, твърди британското издание. 

„ Хари беше толкоз ангажиран да закара Меган до Балморал и да я срещне със фамилията си, че изпусна полета и по този начин не съумя да си каже последно „ Сбогом “ с кралицата. "

Чарлз отправил открита покана към Хари да вечеря с него и Уилям, само че Хари бил толкоз гневен, че отказа; да яде с татко си и брат си. 

Това бе едно солидно неуважение. Той излезе от Балморал при първа опция, с цел да хване първия пътнически полет назад до Лондон “, споделя източник от Бъкингамския замък. В 8 сутринта на идващия ден Хари беше забелязан да се качва на аероплан на British Airways, който излетя за Хийтроу в 9.45 часа сутринта. След това той се събра още веднъж с Меган във Frogmore Cottage в Уиндзор.

Въпреки пренебрежителното отношение към вечерята, Уилям помоли Хари и Меган да се разходят с него и Кейт, с цел да видят цветята в замъка Уиндзор на 10 септември.



Също по този начин крал Чарлз III разреши на сина си да носи униформа за бдението със седемте други внуци на кралицата по време на траурните процесии в Уестминстър Хол.

Хари и Меган отлетяха назад към дома си в Калифорния във вторник - 24 часа след погребението на кралицата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР