Ябълките често влизат в сладкишите. Много по-често в сочна баница

...
Ябълките често влизат в сладкишите. Много по-често в сочна баница
Коментари Харесай

Вкусни сладки с ябълки и канела

Ябълките постоянно влизат в сладкишите. Много по-често в сочна баница с ябълки и кекс с ябълки, или даже в бисквитена торта с ябълки, в сравнение с в дребни сладки с ябълки. А е толкоз хубаво, когато можем да си вземе доза ябълкова наслада за закуска в офиса, или пък да я сложим в кутията за обяд на детето. С мирис на ябълков къс, вкусните сладки с ябълки и канела са още една концепция за по-полезно подслаждане на деня, или казано по различен метод - вкусните сладки с ябълки и канела са превъзходен бърз способ за възстановяване на настроението.
Прочетете още
Необходими артикули:

Ябълки - 1 брой (средно голяма)

Брашно - 1 чаена чаша

Овесени ядки - 1 чаена чаша

Краве масло - 120 грама

Захар - 1/2 чаена чаша

Яйца - 1 брой

Канела - 1/2 чаена лъжица

Ванилия - 1 брой

Бакпулвер - 1/2 чаена лъжица

Сол - 1/4 чаена лъжица

Начин на подготвяне:

Първата стъпка от рецептата за вкусни сладкиш с ябълки и канела е подготовката на продуктите. В купа пресявате брашното, дружно с бакпулвера. Добавяте към тях солта, овесените ядки, канелата, ванилията и разбърквате. Разбивате захарта, мекото краве масло и яйцето, благодарение на миксер или тел за разтрошаване.

Смесете течната и сухата примес. Обелвате ябълката и я нарязвате на дребни кубчета, след което ги добавяте към сместа. Разбърквате или размесвате с тъка, до приемане на нееднородно тесто. Приберете тестото във фризера за най-малко 30 минути, с цел да стегне добре. Тестото може да престои във фризера и няколко часа.

От тестото, незабавно откакто извадите от хладилника, оформяте топчета с величина на орех, които нареждате в тава, в която авансово сте сложили хартия за печене и печете в авансово загрята на 180 градуса фурна за към 13-15 минути, или до момента в който ябълковите сладки придобият вкусен златист цвят.

 

Източник: supichka.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР