"Я си представете коронавирусът да е след Орешарски с 3

...
"Я си представете коронавирусът да е след Орешарски с 3
Коментари Харесай

Борисов призна най-голямата си болка и начерта зловещ сценарий за пандемията НА ЖИВО

"Я си представете коронавирусът да е след Орешарски с 3 млрд недостиг. Сега ми викат, че има запас и да го изхарчим. Той самичък ще се изхарчи, с цел да има за лекари, лавица и всички обществени служби и всички на първа линия, тогава ще ме бият с камъни. " Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг, малко откакто президентът Радев разгласи, че постанова отчасти несъгласие върху Закона за изключителното състояние.

"Казват, че съм неприятен собственик, а аз постоянно съм бил добър собственик ", съобщи още министър-председателят.

"Огромната част от хората към този момент схващат. Международният продан по новините доста оказва помощ. Като гледат катафалките с труповете, Германия какви ограничения вкара и обмислят цялостна възбрана за излизане. Нямаше никакви забрани през днешния ден.

Щабът ще ви каже дали ще има по-сериозни забрани. За да съм сигурен в това, което споделям, създадохме Медицински съвет, който да са като "чек " за всички оферти на щаба ", добави Борисов.

"Това, което ми предизвиква болежка е че някой желае да се направи на популист, играейки си с това ", сподели министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР