Xiaomi WalkingPad C1 прави фитнеса достъпно занимание у дома Освен в

...
Xiaomi WalkingPad C1 прави фитнеса достъпно занимание у дома
Освен в
Коментари Харесай

Xiaomi WalkingPad C1 и A1 Pro – два уреда за фитнес у дома


Xiaomi WalkingPad C1 прави фитнеса налично занятие вкъщи

Освен в публичните зали фитнесът е налично занятие и в домашни условия. Това е добра опция за поддържане на форма по време на пандемия, когато част от салоните са затворени, а доста хора заобикалят да посещават фитнес салоните. Представяме ми две пътеки за вървене на налични цени, за фитнес вкъщи.

Моделът е сгъваема фитнес пътека с ръчен и автоматизиран режим, както и с съпътстващо мобилно приложение за проявление и сравняване на резултатите в действително време. Уредът е разполагаем за поръчки от световния онлайн магазин Geekbuying на цена от 276,24 евро с ваучър за отстъпка WKPADC1Z.

Xiaomi WalkingPad C1 е направена от лека алуминиева сплав и устоя до 90 кг

Леката скелетна конструкция от алуминиева сплав придава непоклатимост и устойчивост на фитнес пътеката. Тя тежи единствено 22 кг, само че може да издържи натоварване до 90 кг. Подходяща е за хора на възраст от 14 до 60 години, като е планувана опция за заключване за деца. Платформата за вървене има мек EVA пласт, с цел да защищити ставите ви.

предлага два режима за спортуване. За начинаещи е режимът M, при който можете да стартирате, ускорявате, забавяте и спирате пътеката благодарение на дистанционното управление. За опитните е целесъобразен автоматизирания режим A, при който пътеката адаптивно управлява скоростта си.

Xiaomi WalkingPad C1 се ръководи елементарно с съпътстващото отдалечено

Докато спортувате, ще виждате в действително време дали постигате задачите си, с помощта на цифровото дистанционно управление – то демонстрира разстояние, време, скорост, брой стъпки, изгорени калории и друга информация. Освен това е налично извънредно спортно приложение за смарт телефони, което синхронизира разнообразни данни в действително време – за седмица, месец, година.

Xiaomi WalkingPad C1 се сгъва за комфортно преместване и предпазване

Уредът може да се сгъва, с цел да придобие стилен тип, тъй че да е по-удобен за преместване и да заема по-малко място при предпазване. Минималната скорост на пътеката е 0,5 км/ч, а оптималната доближава 6,0 км/ч. Доставя се дружно с кабел, дистанционно управление, въже за окачане, гаечен ключ и управление за потребителя.

Можете да купите фитнес пътеката за вървене тук: – на цена от 276,24 евро с ваучър за отстъпка WKPADC1Z и доставка от европейски склад (за $2,25).

Фитнес пътеката за вървене WalkingPad A1 Pro устоя натоварване до 105 кг

Моделът е фитнес пътека за тичане от по-висок клас с банален дизайн, лека и постоянна, с голям брой отбрани, сгъваема, с два режима и допълнена с мобилно приложение. Предлага се също в Geekbuying на цена от 390,99 евро с ваучър за отстъпка WKPADA1PRO и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Този фитнес апарат употребява технология IML за платформата със прикрит светодиоден модул, който става забележим при вървене. Модернизираният безчетков мотор понижава шума и поддържа по-стабилна работа. Конструкцията от лека алуминиева сплав устоя натоварване до 105 кг. Самата пътека тежи 28 кг.

Фитнес пътеката WalkingPad A1 Pro е лека, функционална и постоянна

A1 Pro включва множествена отбрана за нараснала сигурност, включително заключване за деца, отбрана от претоварване, автоматизирано прекосяване в стендбай режим и други Нископрофилната платформа за вървене (5,7 мм) също способства за понижаване на шума и прави процеса на извършения по-безопасен.

Дебелината на е единствено 12,9 см, като задният ѝ край е леко издигнат, с цел да се сгъне на 180 градуса, заемайки по-малко от половин квадратен метър при предпазване. В долната част на ходещата машина има структура с две колела, която улеснява преместването на уреда.

Както и при предходния модел, A1 Pro поддържа два режима за спортуване – ръчен M-режим за начинаещи и автоматизиран A-режим за напреднали. В режим M дистанционното управление може да се употребява за пускане, ускорение, закъснение, прекъсване и превключване на режимите. В режим А скоростта на ходещата машина се контролира автоматизирано съгласно стъпките (от 0,5 до 6 км/ч).

WalkingPad A1 Pro се сгъва елементарно за комфортно преместване и предпазване

Пътеката може да се свърже приложението Mijia и тв приемник Xiaomi. Така да вземем за пример, когато гледате телевизия, до момента в който упражнявате, спортните данни ще се появят в горния десен ъгъл на тв приемника. В комплекта влизат дистанционно управление, захранващ кабел, ремък, гаечен ключ, силиконово масло и управление за потребителя.

Можете да купите тази пътека за тичане тук: WalkingPad A1 Pro – на цена от 390,99 евро с ваучър за отстъпка WKPADA1PRO и безвъзмездна доставка до България от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР