Xiaomi се готви да пусне своя флагмански смартфон, Xiaomi 13

...
Xiaomi се готви да пусне своя флагмански смартфон, Xiaomi 13
Коментари Харесай

Шефът на Xiaomi потвърждава пускането на Xiaomi Pad 6 на пазара

Xiaomi се готви да пусне своя флагмански смарт телефон, Xiaomi 13 Ultra, в Китай. В допълнение към това, марката има намерение да показа своя Redmi K60 Ultra и дълго чаканата серия таблети Xiaomi Pad 6.

Въпреки че няма публично удостоверение по отношение на датите на стартиране на устройствата на пазара, несъмнено е, че те ще бъдат показани напълно скоро. Стилусът и клавиатурата на Xiaomi Pad 6 към този момент са влезнали в серийно произвеждане, а това демонстрира, че стартирането на устройството на пазара е неизбежно. Сега и един от най-важните хора в Xiaomi удостовери това.

Президентът на Xiaomi Business Group в Китай, Лу Уейбинг, неотдавна удостовери представянето на Xiaomi Pad 6 в отговор на коментар под една от неговите изявления в Weibo.

„ Xiaomi Pad 6 в действителност идва скоро “, съобщи той, подхранвайки в допълнение очакване.

Серията Pad 6 в действителност ще включва два разнообразни модела – Xiaomi Pad 6 и Xiaomi Pad 6 Pro, като и двата могат да се похвалят с впечатляващ набор от механически характерности.

Digital Chat Station, прочут типстър, по-рано загатна, че идните водещи таблети на Xiaomi ще се оборудвани с чипсета Dimensity 9000 на MediaTek или Snapdragon 8+ Gen 1. Докладите обаче допускат, че базовият модел Pad 6 евентуално ще включва Snapdragon 870 вместо Snapdragon 860, употребен за Xiaomi Pad 5.

Xiaomi Pad 6 Pro е от по-висок клас и чакаме, че този таблет ще бъде оборудван с чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, като имаме поради трендовете от предходни модели. Освен това, серията Xiaomi Pad 6 може да се похвали с усъвършенствани екрани с разграничителна дарба до 2,8K или 3K, надминавайки 2,5K резолюцията на екраните при серията Pad 5.

Скорошни приключвания на информация по отношение на Xiaomi Pad 6 предоставиха спомагателна визия за техническите характерности и дизайна на таблета. Изображенията разкриват извънредно грациозен и съвременен дизайн, сходен на този от серията Xiaomi 12.

Говори се, че таблетът разполага с 11- или 12-инчов екран, като екрана се простира от край до край. Разделителната дарба е 2880 x 1880 пиксела и честотата на освежаване е 120Hz/140Hz. Pad 6 ще даде на потребителите завладяващо и необикновено образно преживяване сигурно, като имаме поради тази висока резолюция.

Таблетът също по този начин ще бъде оборудван с 10 000mAh двуклетъчна батерия, която поддържа 67W бързо зареждане – това подсигурява, че потребителите ще могат бързо да зареждат своя нов таблет, чиято батерия е склонна да издържи през целия ден.

Със сигурност чакаме с неспокойствие новите устройства да излязат на пазара, а до тогава следим за още приключвания на информация, които могат да хвърлят повече светлина върху моделите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР