Xiaomi представи интелигентните аудио-очила под своята подмарка Mijia в Китай.

...
Xiaomi представи интелигентните аудио-очила под своята подмарка Mijia в Китай.
Коментари Харесай

Xiaomi представи умните очила Mijia Smart Audio Glasses на цена от само $63 долара

Xiaomi показа интелигентните аудио-очила под своята подмарка Mijia в Китай. Очилата се оферират с 6 сменяеми рамки. Също по този начин, при предпочитание, ще бъде допустимо да се изберат лещи, да вземем за пример с диоптри за промяна на зрението или лещи за отбрана от слънцето.

Цялата електроника е ситуирана в слепоочията на умните очила. С Mijia Smart Audio Glasses можете да слушате музика и да отговаряте на повиквания. Те употребяват технологията за ориентирано предаване на звука непосредствено в ушните канали на потребителя благодарение на ултразвукови представители и специфичен логаритъм. Устройството разполага и с технология за угнетяване на шума, основана на изкуствен интелект и технология за двойна аудиозащита, тъй че близките да не могат да чуят диалога.

Можете да употребявате очилата, с цел да слушате музика до 10 часа или да говорите посредством смарт телефон до 7 часа. В режим на съществена приложимост едно зареждане на батерията ще издържи 24 часа. В режим на подготвеност очилата ще работят повече от 11 дни. Носимата джаджа се зарежда посредством магнитен контакт на слепоочието на очилата.

Функциите на очилата се ръководят благодарение на сензорните зони на слепоочията. Очилата Mijia Smart Audio Glasses поддържат и гласови команди. За тази цел обаче ще се употребява китайски помощник с изкуствен интелект. Те ще се свързват с мобилно устройство посредством Bluetooth. За очилата се твърди, че разполагат и с съществена система за отбрана от прахуляк и водни пръски.

Теглото на Mijia Smart Audio Glasses е единствено 37,7 грама.

Очилата ще се продават на два стадия. От 27 март до 10 април – в режим на краудфъндинг (групово финансиране), когато очилата ще се оферират за 459 юана (63 долара). На дребно цената им ще бъде 599 юана (около 83 долара).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР