Xiaomi официално обяви стартирането на своята глобална програма за бета

...
Xiaomi официално обяви стартирането на своята глобална програма за бета
Коментари Харесай

Най-после: Xiaomi стартира глобалните бета тестове на HyperOS

Xiaomi публично разгласи стартирането на своята световна стратегия за бета проби. Те са за ранната версия на HyperOS, която ще размени настоящия MIUI в настоящите устройства на марката. Компанията разгласи това в своята публична страница в обществената мрежа X, като предложения всички да се причислят към събитието.

Преди време Xiaomi показа листата с условия към участниците в бета тестванията, само че този път няма никакви специфични условия. В формалното известие се споделя, че с цел да получите актуализацията, би трябвало единствено да влезете в Xiaomi Community, да изберете раздела ME и по-късно Beta Testing.

За тези, които са решили да актуализират до бета версията на HyperOS, има редица предизвестия:

Внедряването на „ бета “ се прави последователно в другите райони за другите устройства Преди да инсталирате актуализацията, би трябвало да извършите аварийно копие на своите данни За да актуализирате от MIUI към HyperOS, буутлоудърът на устройството би трябвало да е в заключено състояние Набирането на бета тестери за стабилната версия ще стартира в световния уебсайт и ще излиза последователно за разнообразни устройства

Накрая Xiaomi помоли участниците да употребяват приложението Services and Feedback, а не каналите на трети страни, с цел да оповестяват за открити неточности. Все още не са налични други детайлности за програмата. Но разработчиците от дълго време чакат да се срещнат с опциите на HyperOS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР