Xiaomi JIMMY H8 почиства педантично всякакви подове от прах и

...
Коментари Харесай

Xiaomi JIMMY H8 – забравете за кабелите и ограниченията при почистване


Xiaomi JIMMY H8 почиства педантично всевъзможни подове от прахуляк и отпадъци

Ако търсите лека, комфортна и умна прахосмукачка за дома, не пропускайте модела JIMMY H8 от екосистемата на Xiaomi. Този апарат впечатлява с компактни размери, малко тегло, ергономичен дизайн и забележителна функционалност.

Това е ръчна прахосмукачка, захранвана от батерия, тъй че ще забравите за неудобството и рестриктивните мерки на кабелите, когато почиствате жилището си. Още по-добрата вест е, че се предлага сега единствено за €129 с ваучър за отстъпка JIMMYH8S в световния онлайн магазин GeelBuying, който този месец чества 10-тата си годишнина.

JIMMY H8 е така наречен „ самоходна ” отвесна прахосмукачка, задвижвана от електрически мотор, при която контейнерът за боклука е ситуиран в самия връх на металната тръба за по-лесно за потребление. Там е и батерията. Прахосмукачката е доста лека – тежи едвам 1,49 кг, което значи, че могат да я употребяват даже деца.

JIMMY H8 е лека и комфортна, с ергономичен дизайн, който щади ръцете

Дизайнът е хубав, атрактивен, само че по-важното е, че уредът е доста ергономичен. H8 е проектирана по този начин, че натоварва минимално ръката по време разчистване – освен поради дребното тегло на прахосмукачката, само че и поради метода, по който я държите. Освен това, до момента в който работи, H8 е доста тиха, с минимални трептения, което също способства за по-приятно разчистване.

Xiaomi JIMMY H8 е съвременен, „ интелигентен ” апарат, със специфична умна система, която управлява всички функционалности. Можете да следите съществени параметри на LED екран, включително заряд на батерията, режим на работа, положение на филтрите (ще ви предизвести, в случай че е належащо почистването им), както и възможни неточности, детайлности за които има в приложената документи.

И освен това – умната система разпознава повърхността, която почиствате (дали е килим или корав под), и автоматизирано контролира работата на прахосмукачката, с цел да бъде по-ефективна и енергийно-ефективна. поддържа четири режима на работа: еко – за твърди подове; турбо – за килими; оптимален – за мощно нечисти повърхности; автоматизиран – контролира почистването за обособени повърхности.

LED дисплеят на JIMMY H8 демонстрира значими параметри, като да вземем за пример оставащ заряд на батерията

Тази прахосмукачка ще ви хареса изключително, в случай че имате домашни любимци като кучета или котки, тъй като е доста ефикасна при разчистване на косми. И хубавото е, че те няма да задръстят кръговата почистваща приставка. А още по-хубаво е, че можете да изхвърлите мръсотията от 0,5-литровия контейнер в кошчето за отпадък с едно просто придвижване на ръката си, което извънредно практично.

Друго огромно преимущество на тази прахосмукачка е нейната еластичност. Комплектът включва няколко спомагателни разширения, които могат да се комбинират, съгласно съответните потребности, включително при разчистване на мебели, стълби, вентилационни отвори, паяжини по тавана и ъглите, както и коли.

Ако поддръжката е проблем за доста прахосмукачки, освен това не е по този начин, тъй като всички елементи и филтри могат да се мият с елементарна вода, направени са от качествени материали и са доста издръжливи. Можете елементарно да сваляте и измивате приставките и въртящите се четки, всичко е доста просто.

JIMMY H8 се отличава с умна система, която контролира налягането съгласно вида на пода

Какво да кажем за техническите характерности? Двигателят e 500-ватов, с 110 000 оборота в минута и мощ на абсорбция 160 AW или налягане 25 000 Pa. Вградената батерия се състои от 7 детайла по 2500 mAh и е много издръжлива. В еко режим устоя до 60 минути, в турбо – до 25 минути, а в макс – до 15 минути. Зареждането става по два метода – като батерията се отдели и се зарежда на особено устройство или посредством стенен монтаж на прахосмукачката.

Важно е да споменем, че JIMMY H8 употребява особено проектирана система за хоризонтално премахване на замърсяванията без непотребни огъвания, което прави почистването по-ефективно. За това способства и технологията „ двоен циклон ”, която отделя въздуха от праха и понижава загубите при засмукване.

Не на последно място, JIMMY H8 работи безшумно и с дребни трептения

Комплектът на H8 включва няколко удължители и спомагателни елементи, всяка от които е доста значима, като плъгини за разчистване на ъгли и мебели, както и за разнообразни замърсявания, батерия, зарядно устройство и контакт за стена за зареждане на батерията.

Ако всичко изброено дотук ви впечатлява, то може да стане ваша против сумата от €129, която е годна с ваучър за отстъпка JIMMYH8S по случай 10-тата годишнина на онлайн магазина GeekBuying, който този месец предлага на атрактивни цени голямо многообразие от артикули.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР