X80 Lite 5G запечатва специалните моменти от ежедневието в перфектен

...
Коментари Харесай

vivo серии X и У: не е необходим голям бюджет за добър смартфон


X80 Lite 5G запечатва специфичните моменти от всекидневието в съвършен кадър
(снимка: vivo)

П отребителите не се нуждаят от огромен бюджет за смарт телефон с добра продуктивност, споделят от софтуерната компания vivo – състезател от Топ 5 на международния пазар на умни телефони. С флагманската серия X и надеждната Y серия, vivo предлага налични устройства без компромис в качеството.

Изборът на вярното смарт телефон устройство изисква деликатно обсъждане и постоянно се оказва предизвикателство за потребителите. Това е по този начин, тъй като смарт телефоните са се трансформирали в неизменима част от нашето всекидневие, играейки ролята на компактни асистенти, осигуряващи ни връзка със света.

От друга страна, имайки поради бюджетните ограничавания и условията за продуктивност, изборът постоянно допуска избрани взаимни отстъпки. Китайската софтуерна компания vivo показва набор от устройства, снабдени с голям брой функционалности, които улесняват процеса на взимане на решения.

През юни 2022 година излезе новото попълнение в серията X на vivo – флагманско устройство X80 Pro. През септември го последва X80 Lite 5G със своята неповторима технология за смяна на цвета в допълнение към общоприетите характерности на серията X – висококачествена камера и отлична продуктивност, които връщат заниманието във фотографията и отключват творчеството на потребителите.

Моделът X80 Lite 5G се отличава с неповторима технология за смяна на цвета
(снимка: vivo)

X80 Lite 5G свидетелства за поетия от vivo ангажимент да даде опция на потребителите да запечатат специфичните моменти от тяхното всекидневие в съвършен кадър. С 64-мегапикселова камера и технология за оптична стабилизация на изображението (OIS), всяка фотография може да бъде снимана кристално ясно даже при условия на слаба светлина. Системата на задната камера е проектирана да улавя висококачествени, супер необятни фотоси с 8MP широкоъгълна камера, както и елементи в непосредствен проект с 2MP макро камера.

Ориентирана към потребностите на потребителите, vivo сътвори набор от устройства на налични цени, които са надеждни помощници в всекидневието. През октомври компанията показа три нови смарт телефона от серията Y – Y35, Y22s и Y16 . Въпреки че са част от една и съща серия, която е известна със своя грациозен дизайн, огромно място за предпазване и изключителни функционалности на камерата, всеки от тези модели е екипиран с самостоятелни характерности, отговарящи на разнообразните стремежи на потребителите.

Y35 снима невероятни изображения при всевъзможни светлинни условия
(снимка: vivo)

Благодарение на огромния потенциал на батерията и енергоспестяващата технология с изкуствен интелект, смарт телефоните vivo са подобаващи за хора, които са постоянно  в придвижване. Например, батерията от 5000 милиампера на Y35 поддържа 18W бързо зареждане – от 1 до 70% в границите на 70 минути, както и до 258 минути видео възпроизвеждане единствено с 15 минути зареждане. 50-мегапикселовата съществена камера, подкрепена от 2MP макро камера и 2MP камера за боке резултат, разрешават снимане на невероятни изображения при всевъзможни светлинни условия.

Универсалният Y22 обезпечава безпроблемна ежедневна приложимост
(снимка: vivo)

vivo се концентрира и върху даването на безпроблемно преживяване на потребителите със своите универсални устройства. Всички сегашни смарт телефони имат алтернатива за разширена памет – в това число и Y22, като това обезпечава безпроблемна ежедневна приложимост. Паметта на смарт телефоните vivo надвишава тази на множеството устройства в съответния ценови диапазон и разрешава безпроблемно ръководство на голям брой приложения, работещи във фонов режим, както и бързо и елементарно превключване посред им.

Моделът Y16 е идеалният баланс сред функционалност, дизайн и цена
(снимка: vivo)

Телефоните на китайската компания се отличават със издръжливост и надеждност, като в същото време са извънредно функционални. Моделът Y16 е добър образец, че не е нужно да отделите огромен бюджет, с цел да получите смарт телефон, чиято продуктивност дава отговор на потребностите ви. Страничният бутон за пръстови отпечатъци устоя до 500 000 натискания, този за зареждане – до 150 000, а бутонът за мощ на звука – до 70 000 пъти, без да губи своята функционалност. Достъпната цена не значи взаимни отстъпки, а Y16 и е идеалният баланс сред функционалност, дизайн и цена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР