Той допусна своята неточносто при преминаването на дългия десен завой

...
Той допусна своята неточносто при преминаването на дългия десен завой
Коментари Харесай

Биното: Задача ни е трудна, но не и невъзможна

Той допусна своята неточносто при преминаването на дългия десен завой „Бусе“ в 18-та обиколка, което доведе од неговото завъртане и удар в предпазната стена на „Пол Рикар“, което само по себе си е постижение, с оглед големите зони за сигурност на френското трасе.

Отпадането на Леклер пък позволи на Макс Верстапен безпроблемно да стигне до своята седма победа за годината. Така световният шампион се отдалечи на цели 63 точки пред Леклер, който е неговият най-близък преследвач на върха в генералното класиране. Така задача не монегаска и Ферари да се преборят със световния шамопион през 2022 година стана много трудна, но не и не възможна според шефа на Скудерията Матиа Биното.
 Леклер: Това е недопустимо Леклер: Това е недопустимо
„ Това, което споделих на Шарл след надпреварата във Франция е, че нещата са станали по-сложни, само че не и невъзможни и, че това ще направи насладата ни на финала по-голяма в случай че спечелим. Трябва да останем фокусирани върху всяко едно съревнование. Ако погледнем към последните надпревари ще забележим, че ние постоянно имахме огромен капацитет, само че не успяхме да запишем положителни резултати.
 Хамилтън към Ферари: Титлата не е изгубена! Хамилтън към Ферари: Титлата не е изгубена!
„ Няма причина това да не се случи в идващите 10 надпревари. Имаме капацитет, имаме страхотни водачи, аз съм оптимист “, сподели Биното пред медиите.

Той също така коментира и представяне на Ред Бул и заяви, че не изключва и „Биковете“ да има малшанс в оставащите десет старта до края на годината.
 Педро де ла Роса сподели по какъв начин Верстапен може да бъде спрян Педро де ла Роса сподели по какъв начин Верстапен може да бъде спрян
„ Аз не броя точките. Ако ме бяхте питали преди Франция каква е разликата ни до Макс и Ред Бул нямаше да мога да ви отговоря. Ние сме фокусирани върху това да извличаме максимума от всяко едно съревнование, само че това не се случи на „ Пол Рикар “.

„ Ние към този момент сме се фокусирали върху Унгария и постигнаето на двойна победа там. Всички надпревари носят равни точки. Ще бройм точките в края на сезона, тогава ще забележим къде ще сме.
 Розберг: Време е във Ферари да има уволнени! Розберг: Време е във Ферари да има уволнени!
„ Във Франция още веднъж видяхме, че имаме мощен пакет. Няма причина да не спечелим последните 10 надпревари. Аз виждам положително на нещата.

„ Дали може да се случи нещо с Макс и Ред Бул? Вече се случи два пъти с тях, както и с нас, може да се случи още веднъж. Аз обаче не разгадавам на това. Ние би трябвало да сме фокусиране върху себе си “, приключи Биното.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР