Един от факторите зад решение на Фетел, което се очаква

...
Един от факторите зад решение на Фетел, което се очаква
Коментари Харесай

Фетел ще дискутира бъдещето си във Формула 1 със своето семейство

Един от факторите зад решение на Фетел, което се очаква с следващите седмици, е представянето на Астън Мартин. Откакто германецът се присъедини към базирания в Силвъсртоун отбор в началото на 2021 година той категорчино не отговаря на големите очаквания, които имаше към него.
 Д-р Марко: Фетел може да се откаже, в случай че слабите класирания продължат Д-р Марко: Фетел може да се откаже, в случай че слабите класирания продължат
Друг много важен фактор, който ще повлияе на решение на Фетел за неговото бъдеще е семейството на германеца. Той има три деца, които нарочно държи далеч от светлината на прожекторите.

„ Все още не съм взел решение, само че ще премислям през идващите седмици. Решението ми зависи от развиването на колата и капацитетът, който виждам в тима. Вече няколко пъти съм казвал, че желая да се боря освен за точки, само че и за победи. Иначе не е занимателно.

„ Така че в идващите седмици, дружно със фамилията ми, аз ще преценява какъв брой реалистични са задачите ми. Колко сила имам в себе си, с цел да продължа да карам за тима “, разяснява Фетел.

„ За момента не мисля за това. Първият ми приоритет е Астън Мартин, това е планът, с който желая да се занимавам “, отговори германецът на въпроса дали би траял кариерата си в различен тим.

До момента през 2022 година Астън Мартин има спечели едва 18 точки от първите 11 състезания, като 15 от тях са дело на Фетел, който пропусна стартовете в Бахрейн и Саудитска Арабия заради положителен тест за COVID-19. В последните три кръга и Фетел, и съотборникът му Ланс Строл бяха елиминирани още в първата фаза на квалификацията като в Австрия миналия петък германецът бе най-бавен от всички.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР