Дори и това обаче не е достатъчно да убеди световният

...
Дори и това обаче не е достатъчно да убеди световният
Коментари Харесай

Според Розберг Шумахер не е готов да се състезава за топ отбор във Формула 1

Дори и това обаче не е достатъчно да убеди световният шампион за 2016 година Нико Розберг, че той е готов да се състезава в голям отбор в челото на колоната. Самият Розберг си партнира с бащата на Мик – Михаел при завръщането на седемкратния шампион във Формула 1 с Мерцедес между 2010 и 2012.

„ Мик имаше няколко тежки седмици и се веселя, че в този момент той има прогрес. Формула 1 се движи доста бързо. Той трябваше да понесе доста рецензии. Сега, когато отворя вестниците не виждам никакви рецензии по негов адрес.
 От Ред Бул наблюдават напредъка на Шумахер От Ред Бул наблюдават напредъка на Шумахер
„ Това е лудото нещо на нашия спорт, само че това е хубавото за Мик. Психологически това е доста значимо за него, тъй като той ще може да влезе в положителна наклонност, която ще му е от изгода в идващите надпревари “, сподели Розберг пред Eurosport.

„ Според мен обаче той има потребност от още време, с цел да се развие. Последните надпревари демонстрираха това. Затова ще е разумно за него да изчака малко, преди да премине в топ тим. Видяхме това с Джордж Ръсел, който кара за Уилямс три години и се приготви съвършено за прекосяването си в Мерцедес. Няма потребност да се прибързва “, добави международният първенец за 2016 година.
 Щайнер приказва за бъдещето на Шумахер в Хаас Щайнер приказва за бъдещето на Шумахер в Хаас
След като спечели точки в състезания във Великобритания и Австрия Шумахер се изкачи до 15-то място в класирането при пилотите с актив от 12 пункта и пасив от 10 спрямо съотборника си Кевин Магнусен. Самият Магнусен също влезе в топ 10 в последните два старта, което пък помогна на Хаас да спечели две позиции в конструкторския шампионат.
 Пълно класиране при водачите във Формула 1 след Гран При на Австрия Пълно класиране при водачите във Формула 1 след Гран При на Австрия
Преди началото на втората половина на сезона американският тим заема седмото място в класирането при отборите с 34 точки и изоставане от 17 спрямо Алфа Ромео, който е шести.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР