Word ще може да се ползва и в пълноценен нощен

...
Word ще може да се ползва и в пълноценен нощен
Коментари Харесай

Microsoft Word вече има и нощен режим


Word ще може да се употребява и в пълностоен нощен режим, с тъмни цветове
(снимка: CC0 Public Domain)

Миналата година се появиха информации, че Microsoft ще добави пълностоен нощен режим в своя текстов редактор Word. Е, това към този момент е реалност, оповестиха публично от компанията.

И до момента потребителите можеха да употребяват Word с тъмна лента с принадлежности, само че цветът на редактирания документ оставаше блестящо бял. Новият „ Dark Mode ” в текстообработващата стратегия прави и самия документ мрачен.

Когато тъмната тематика е задействана, прозорецът на програмата е напълно обагрен в черни нюанси, както се вижда от публикация в корпоративния уебсайт , където са оповестени екранни фотоси и информация за настройките.

Обновената версия на текстовия редактор предлага опция за превключване освен на лентата с принадлежности в тъмни цветове, само че и самата страница с документа, по който работи потребителят, може да бъде оцветена в черно и обновена.
още по тематиката
Всички бели цветове стават мрачно сиви или черни, когато включите нощния режим. Що се отнася до цветовете в самия документ, ярките нюанси като червени, сини и жълти ще бъдат леко заглушени за естетика.

По този метод, съгласно мениджъра на създаването на Word Али Форели, потребителите ще могат да понижат натоварването на очите, до момента в който работят през нощта. Новата функционалност е налична за потребителите на Insider Beta Channel, работещи с версия 2012 (Build 13518.10000).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР